Месечен ХОРОСКОП - Април 2021

Astro преди 3 години

Ако трябва да се справите с начина си на живот, Слънцето във вашия 6-ти дом, дома на работата, здравето и рутината ви насърчава да разгледате по-отблизо как преминават дните ви и как можете да ги подобрите. Ако искате по-добра работа, повече време за почивка и възможност да правите повече от това, което искате, космосът предполага да подредите приоритетите си, да си поставите цели и да реорганизирате графика си. Това ще даде ход на процеса на промяна. Логичният Меркурий също ще освети този дом на 3 април, така че използвайте това влияние, за да планирате всичко предварително и да решите какво точно искате.

Ако сте готови да стартирате бизнес или да се откажете от някой вреден навик, заменяйки го с по-позитивен, тогава Новолунието в Овен на 11-ти е денят-старт. Не се задоволявайте с второто най-добро, когато начинът ви на живот би могъл да бъде много по-добър с умни и навременни действия.

Постепенно обаче връзките излизат на фокус, защото прекрасна Венера се премества в Телец на 14 април, последвана от приказливия Меркурий и магнетичното Слънце пет дни по-късно. С електрическия Уран, който вече е в същата зона, някои връзки може да се окажат ненадеждни. Този месец вие и ключовите хора в живота ви бихте могли да се разбирате много по-добре и ако някога е имало проблем с доверието, сега той ще започне да се разрешава. Освен това, ако една важна връзка се е провалила, сега можете да се излекувате от това. 

Готови ли сте за нещо по-вълнуващо? Страстния Маст се премества навлиза в Рак на 23-ти, така че определено ще се почувствате по-леки и по-ярки, сякаш тежест се е вдигнала от раменете ви.

И накрая идва Пълнолунието във вашия личен знак 26 април. То може би ще съвпадне със завършването на проект или решението да пуснете нещо, което вече не работи за вас. Определено ще донесе нещо приятно! 

Хороскоп

Още от Astro