Следва

Първи април, smile! 20 ретро кадъра на нейно величество Шер

Черната булчинска рокля на Клои Севини, цяла година тайна

Да се омъжиш в черна рокля вече не е новина, по-скоро става интересно, когато разбереш, че повече от година си бил в неведение относно стилистичните предпочитания на едно свое любимо момиче 

Celebrities преди 3 години

Иде реч за тайната сватбена церемония на Клои Севини и съпруга й Синиша, състояла се преди година - през миналия март, и разкрита чрез публикация в Instagram. Виждаме снимка на двойката, застанала на тротоар, облечена предимно в черно. Севини озаглави публикацията

„Омъжена в понеделник, 9 март 2020 г., честита годишнина, любов моя“. Спокойният подход към обявяването е изцяло в характера на Севини, както и избраната от нея булчинска визия - миди рокля от трико с високо поло и плътни черни чорапогащи в класически pistol ботуши. Единственият традиционен сватбен символ? Съвършено очарователен воал, който актрисата показва в отделна публикация в Instagram и малък букет от момини сълзи. 

Синиша Мачкович изглежда също толкова шик, както винаги, междувпрочем, облечен в черен костюм с широки панталони и бяла риза. На краката си носи двуцветни черно-бели оксфордки с жълти шевове и високи платформи на Dr. Martens. 

Отчитаме, че Севини е една от звездите с най-автентичен и впечатляващ стил, отбелязваме, че сватбената й премяна само затвърждава статута. Просто пропит със стил, този конкретен подход към обличането, тясно свързано с повода, ни носи откровено удоволствие. Всички можем да се съгласим, че институцията на брака е архаична и хетеронормативна, така че, да виждаме хората да се отдалечават от екстравагантността, наред с отричане на неизреченото правило да се носи девствено бяло на сватба, винаги е моментално освежаващо.

Виждайки Севини толкова влюбена в Мачкович кара сърцето ни да пее, както и всички снимки на нейното очакващо аз, с които бяхме благословени по време на бременността й, най-емблематичната - на корицата на списание Playgirl за рестарта му миналата година. Припомняме този естетичен кеф, още повече, че времето наоколо ни е такова, че имаме нужда от гигантски дози надежда и смисъл. 


45 години Клои Севини - 30 години стил!


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 23 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.