Следва

Петъчна доза секс: 50 кадъра JB, baby

Уличният стил на звездите: Даян Кийтън, Емили Ратайковски, Джъстин и Хейли

Умеят! 

Celebrities преди 3 години

Днес не се събудихме с очакването да видим Даян Кийтън, носителка на „Оскар“ и почитателка на шапките, носеща високи ботуши от змийска кожа и мини рокля, но се чувстваме благословени, че ни се случи. 75-годишната актриса носи тоалета, комбиниран с дълга сребристосива перука на снимачната площадка на новия си филм Mack & Rita, който се снима в Палм Спрингс. Комбинацията със сигурност е дръзка - повечето хора не биха избрали обикновена рокля-риза с подобни изящни обувки, но всъщност някак си се вписва в артистичното, превъзходно усещане за стил на Кийтън. Много хлъзгав, много смел.

Актрисата винаги е имала отчетливо чувство за неподражаем собствен стил. На Оскарите през 2004 г. тя шокира всички, като се появи с вечерeн фрак-смокинг, черно-бели обувки, шапка и вратовръзка. Не можете да си напазарувате такъв моден нюх (макар костюмът да е от Ралф Лорън).


Повече от десетилетие по-късно тя продължава да е фен на драматичните шапки, широките колани, обемните поли и панталони и строгата, минималистична цветова палитра. Обожава и грубите обувки от типа на Doc Martens. Но, в този конкретен случай, който приемаме като отличен контрапункт на сивкавата пролет навън, комбинираните с мини рокля високи до кръста тесни ботуши на изящен ток и спуснатата побеляла коса, ни действат като директен моден импулс - искаме от същото! 

Джъстин и Хейли Бийбър, облечени противоположно за вечерна среща

Преди няколко вечери в Западен Холивуд, Калифорния, Джъстин и Хейли Бийбър си правят малка романтична среща в бунгалата в Сан Висенте. Когато излизат заедно, двамата хубавци обикновено са на една стилистична вълна, не и този път. Тук имаме невероятна хармония, отново, но подпечатана със съвършено различен подход към обличането. 

Хейли е свръхелегантна и много бляскава в кремавата си двуредна блейзър-рокля на Jil Sander, клъч Bottega Veneta в зебра и обувки Amina Muaddi с кристална каишка около глезена. Междувременно, Джъстин предпочита нещо уютно. Той е с огромен кафяв суитчър, розови шорти на Drew House (с яркорозова маска в съответствие) и бели Nike. За типично съвпадащото дуо, което обичайно координира всичко - от неговите и нейните суитчъри до дизайнерското улично облекло, двете крайности в облеклото тук са забавно превключване от обичайните им хрумвания. Жестоки! 

Стилът на бременната Емили Ратайковски

Емили Ратайковски вече се доказа като много добър играч на терена на добре облечените mommy to be. Ползвайки реплики от "бременния" стил на своята добра приятелка Ашли Греъм, моделът все още избягва супер широките или изцяло прикриващи тоалети - вместо това избира рокли „bodycon“, силно вталени топове, дънки и мини-тениски. Получава се добре!

Със стила на майчинство, който се е развил от moo moos до мега шик през последните години, не сме изненадани, че 29-годишната звезда от „Не казвай сбогом“ запази личния си стил през цялото време.

More from View Sofia

Карл Лагерфелд в Музея Метрополитън: “Аз не съм артист, аз съм моден творец" и останалото за тази невероятна изложба

All fashion преди 11 месеца

Тазгодишната галавечер в Музея на изкуствата "Метрополитън" беше посветена на дизайнера Карл Лагерфелд. Балът се провежда всяка година и е с благотворителна цел. Миналата година събитието събра 17,4 млн. щатски долара за Института по костюми към музея "Метрополитън". Снощи се проведе тазгодишната най-модна сред модните вечери в света   

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.