Следва

Лято край басейна? Обезателно, особено ако е от глава до пети в Луи Вютон

Кич, кич, кич, за всеки от нас, крие копнеж неповторим...

Кичът е тук, вероятно за да остане... Иначе в песничката от детството ни се пееше ЦУМ, ЦУМ, ЦУМ, за всеки от нас, крие копнеж непотворим... Така и беше, изпято от Лили Иванова. Днес е почти същото, но няма ЦУМ, има Кич.  

All fashion преди 3 години

Открваме ранни пориви в пролетни-летните, т.е. актуалните за сезона колекции. И наблюдавама еманация в колекциите за есента и зимата на 2021-ва. Безспорно стил, заченат в в света на изкуството, кичът би могъл и да означава изкуство, което, принципно, се харесва от масовия потребител, но би могъл да се третира и като много висок стандарт в артистичното изразяване, почти непосилно за повечето артисти, като дава на света произведения или предмети, обективно "грозни", но представляващи висока експертиза, ниво и фина ирония. В модата кичът клони към последното, а "абразивният" стил никога не е бил по-модерен.


Vivienne Westwood

Може да се каже, че възраждането на максимализма започна, когато Алесандро Микеле оглави Gucci през 2015 г. Оттогава, сезон след сезон, все повече дизайнери се качват на кичозния влак и колекциите есен/зима 2021 не са никакво изключение .

От несъответстващите щампи на Marine Serre и Collina Strada до сандалите, съчетани със спортни панталони на Coach, есенните колекции предричат ​​ексцентричен поглед напред, назад и встрани.

Ние харесваме, а вие? В анкетата, please!


Marine Serre


Molly Godard


Molly Godard


Coach


Coach

Collina Strada


Collina Strada


Anna Sui


Anna Sui


Marine Serre

Анкета

Много кич не е на кич?

More All fashion