Следва

МИНАЛОТО: Хю Грант изневерява на Елизабет Хърли с проститутката Дивайн Браун, защото е в ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

Мария Бакалова не спечели награда на SAG 2021, но пак е сред най-красивите на вечерта

Като жест от актьори за актьори, наградите на Гилдията на филмовите актьори обикновено показва театралната страна на модата

Celebrities преди 2 години

Тази година церемонията бе виртуална, Мария Бакалова не спечели, въпреки номинацията за Най-добра актриса в поддържаща роля, но тържествеността на случая е факт, идеално подчертан от пищния избор на тоалетите на звездите, независимо от липсата на червен килим. Повечето от актьорите позират за случая в комфорта на дома или градината си, на блясъкът е налице и е пълен. Отличен пример е Вайола Дейвис, чието изпълнение в "Ма Рейни: Майката на блуса" й донесе наградата за Най-добра актриса, и която блести в смел неон, проектиран специално за повода от Louis Vuitton. Зашеметяващо модерна, в отровно зелено и сребро, роклята на Дейвис е идеалното сливане на футуристичната чувствителност на Никола Гескиер и гламура на стария Холивуд.

Всъщност това не е единствената препратка към златната ера на Меката на киното. Напротив, този вайб доминира стила на вечерта. В богато извезаните с мъниста шапка и рокля от Etro, Кери Уошингтън сякаш дублира емблематичната Естер Уилямс, прочутата плувкиня, станала актриса през 40-те години на миналия век - вълнуващ образ отпреди много десетилетия, запомнен с удивителните модни съчетания на бални рокли с плувни шапки, и всичкото това - обсипано с бижута. Уошингтън все още не е обявила евентуално свое участие в римейк на известния мюзикъл с Уилямс „Холивудска морска сирена“, но все пак предложи на последователите си в Instagram следващото най-добро нещо - подводна фотосесия с роклята й от наградите SAG и бижута Bulgari.

Уошингтън ала Дейвис е една от черешките на тортата снощи, но дори и по-деликатните избори на звездите се оказаха на висота. Звездата от The Crown Ема Корин продължава ангажимента си да се облича в стил антипринцеса, за което й помага деконструираната рокля на Prada с плисета, прозрачни детайли и мъниста. Зося Мамет носи минималистична, но ефектно прорязана черна Miu Miu, а вечно шикозната Никол Кидман застъпва класиката чрез прозирната, ефирна, изпъстрена с мъниста Armani Privé. Младежите също видимо се забавляват, като Лесли Одъм джуниър, който буквално свети в перфектно скроения си омбре костюм от Berluti. Джаред Лето е убийствено лилав в Gucci, а нашата принцеса Мария Бакалова е изящна като роза в Dior. 


Оскари 2021: Мария Бакалова и всички останали номинирани



Виола Дейвис в Louis Vuitton; снимка: Jahmad


Джаред Лето в Gucci; снимка: Gucci


Кери Уошингтън в Etro, снимка: Кери Уошингтън


Кери Мълиган в Prada; снимка: Greg Williams


Синтия Ериво в Alexander McQueen; снимка: Shutterstock


Глен Клоуз в Oscar de La Renta


Никол Кидман в Armani Privè; снимка: Никол Кидман


Реге-Жан Пейдж в Louis Vuitton; снимка: Matthew Brookes


Джош О'Конър в Loewe; снимка: Loewe


Лесли Одъм Младши в Berluti; снимка: Leigh Kelly


Джърни Смолет в Zuhair Murad; снимка: Maris Jose Govea


Аби Лий в Saint Laurent; снимка: Julian Ungano


Никола Кофлан в Christian Siriano; снимка: Iona Wolf


Мария Бакалова в Dior; снимка: Joseph Sinclair


Зося Мамет в Miu Miu; снимкa: Tommy Agriodimas


Ема Корин в Prada; снимка: Christina Ebenezer


Хелън Мирън в Bagley Mischka; снимка: Shutterstock


Чарити Уейкфийлд в Erdem; снимка: Shutterstock

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.