Ах, защо не се омъжих за Слави Трифонов или историята на един предизвестен успех

Ах, защо не се омъжих за Слави Трифонов или историята на един предизвестен успех

Vox Populi

Всъщност в прелестната унгарска анимационна класика от 80-те "Семейство Мейзга", репликата е "ах, защо не се омъжих за Пища Хуфнагел", но днес, в деня след Парламентарни избори 2021, репликата звучи в главите ни видоизменена и касае Героя на деня Слави Трифонов. С 19% от вота на българите, известният музикант, тв-водещ и продуцент е втора политическа сила в Родината, като едни 5-6% го делят от първата - Герб.


Снимка: BGNES

Слави, роден на 18.10.1966 в Плевен, зодия Везни, е висок мъж - 1.98, звезда от най-висок калибър, асоцииран с множество синоними, логично вързани към името му след десетилетия върла публичност. Мутра, чалгар, фирмаджия, ексцентрик, самотник, грубиян, женкар, комплексар и пр.


Снимка: 24 часа

И все пак, от вчера, Слави Трифонов и основаната и ръководена от него партия "Има такъв народ" е "златният пръст" в българската политика. Независимо как точно ще се развият нещата в 45-ия парламент, без Слави Трифонов нищо в родната политика няма да може да бъде прокарано. Слави е ерген, има огромен талант, независимо че мнозина твърдят, че "не може да пее", че "за нищо не става", че "той е много болен", че "няма такъв народ", дето да гласува за "този".


Снимка: Николай Литов

Надскачайки всички тези определения, проследяваме историята на Слави Трифонов, защото от снощи нищо не е същото.

Наричан "учиндолския чалгар", Станислав Тодоров Трифонов е роден на 18 октомври 1966 г. в Плевен. Баща му е от Горна Митрополия, най-малък брат от трима. Майка му, Здравка, е от с. Тодорово. Кръстен е на дядо си Стойо. Слави описва рода си като дълбоко в равнината, дълбоко в селото. Като дете е самотник и признава, че не харесва детството си, защото не харесва себе си. Малкият Станислав няма приятели, най-близкият му човек е кака му Петя, 58.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.