Следва

Стартират продажбите на TWS слушалките Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане и до 10 часа музика в движение

Кая Гербер за розовата коса, ниацинамида и защо е обсебена от кристали

Прекрасна е Кая Гербер - модел, дъщеря на Синди Крауфорд, лице на маса модни и бюти марки. Винаги ни е интересно да надникваме зад тайните и трикчетата й да е толкова сладка, колкото е. Днес говорим за манията й по кристалите, за доста уникалния й трик за нанасяне на парфюм, и за още интересни неща

Celebrities преди 2 години

Как Кая започва деня си

Карантината направи сутрешната ми рутина много по-дълга - отделям много време за себе си и не бързам. Обичам да пиша сутрин, обикновено по няколко страници. Обичам да медитирам и да казвам молитва. Тези моменти са страшно важна част от моите сутрини. 

Последното нещо, което прави преди лягане

Пия вода, което вероятно е ужасна идея, като се замисля, защото винаги се събуждам посред нощ... Обикновено забравям да пия вода през деня, така че се наливам през нощта.

Рутинната грижа за кожата

Обичам да поддържам много семпло кожата си - знам, че малкото е повече. Винаги измивам лицето си, дори да не съм била гримирана, аз просто трябва да се измия. Голям фен съм на ниацинамида, така че това е, което използвам (Четете още: 2020-та: Годината на Ниацинамида! 10 продукта с магическия витамин).

Уелнес тайните й

Много се занимавам с уелнес, като особено последната година навлязох много повече в материята. Ежедневно правя нещо в контекста на това да се чувствам добре. Много обичам кристали - имам милион кристали в спалнята - и ги „зареждам“ на лунна светлина, особено по време на пълнолуние. Аз съм си чудак. Също така много внимавам как дишам - правя дишане по схемата 4-7-8 (вдишвам, като броя до четири, задържам до седем, издишвам, броейки до осем). Това успокоява невероятно. Правя и ръководени медитации. Като цяло мисля, че всичко, което работи за вас, е невероятно важно, а аз съм човек, който обича да опитва всичко.

Парфюма й - Daisy на Marc Jacobs

Обичам го много! Работя отдавна с марката и я чувствам като семейство. Не знам дали това е нещо, което правят много хора, но аз обичам да напръскам парфюма върху огледало, след което с пръста си да взема колкото искам и да нанеса. Слагам си от парфюма на различни места по тялото, в зависимост от настроението. Daisy Eau So Intense издържа цял ден, нямате нужда от много.

Какво я прави щастлива

Времето със семейството и приятелите ми ме прави най-щастлива. Освен това израснах сред природата, непрекъснато бяхме навън, гледайки залеза. Златният час е време, което ми напомня за семейството ми всеки ден. 


Fashion Starter: Кая Гербер, 7 days, 7 outfits


Честите смени на цвета на косата

Знам, че е малко шантаво. През последните шест месеца смених цвета на косата си сто пъти, преди накрая да се върна към нещо по-нормално. Любим ми беше розовият, винаги съм мечтала за розова коса. Знаех, че, като естествена брюнетка, не бих могла да имам розова коса, без да я изсветля. Така че, когато я обезцветих, си измислих извинението да имам розова коса за малко. Определено оценявам естествения цвят и текстура на косата си много повече сега, отколкото преди.

Любимия продукт за коса

Силно вярвам в добрия балсам, особено след като увредих косата си от обезцветяването. Използвам балсам с масло от чиа, който е много добър, препоръча ми го фризьор. Винаги се доверявам на професионалното мнение, повече от това на всеки друг, защото това са хората, които се занимават с косата ми. Този балсам помогна за щетите. 

Пилатес

Не бях фен на пилатес доскоро, просто защото не бях практикувала. Сега съм заклет фен, правя упражненията три или повече пъти седмично. И без това много спортувам, но това е нова тренировка, която открих, че наистина харесвам. Изгаря калории и боли. Хората не мислят, че е трудно, но е. 

Какво има в плажната й чанта

Слънцезащитен крем. Научих по трудния начин, че това е много важно. И книга, или пет, или 10, ако сте като мен! В момента чета една, наречена Little Birds, много е добра. Това са кратки еротични истории, написани странно, но много интересно.

More Celebrities