Следва

20 кадъра божествен ИНТЕРИОР: синя врата, глина, много принт, бяло и още

В Дубай задържаха рускини за гола фотосесия, сред дамите е "дъщерята на руски милиардер"

В Дубай са били задържани осем руски дами, снимали се голи-голенички на китен балкон в района на Дубай Марина

Celebrities преди 3 години

Съобщава се, че полицията е извикана от очевидци. Снимки от скандалната фотосесия вече кръжат из нета. Освен рускините, в снимките са участвали още няколко десетки други жени. В момента задържаните са заплашени от 1300 долара глоба на глава плюс затвор до 6 месеца. Организаторът на забавата, IT-предприемачът Алексей Концов, е застрашен от далеч по-сериозни санкции - затвор и глоба от 13 000 долара. 

Заържаните дами са се обърнали за помощ към генералното консулство на Русия, само че шансовете оттам да им помогнат изглеждат нищожни. 

Да се направи каквото и да е, е сложно, провинението е твърде сериозно - за участие в развратни действия, - съобщава представител на консулството. 

По съобщения на канала Mash, една от задържаните хубавици е дъщеря на руски бизнесмен, бивш банкер от Национална кооперативна банка Максим Воронин и се казва Алина. Самата тя отрича участието си в сканадла, заявявайки, че за последен път е била в Дубай преди повече от 10 години. 

Сигурна съм, че в съвременния свят минаването през граница от държава в държава може да бъде проследено и доказано, отбелязва младата дама. 

В ОАЕ, които, макар и по-либерални в много отношения в сравнение с близкоизточните си съседи, действат строги закони и правила. 

Подобно неприемливо поведение не отразява ценностите и етиката на обществото в емиратството, се казва в изявления на полицията на Дубай.

More Celebrities