Следва

Михаил Булгаков преди световния литературен шедьовър „Майстора и маргарита“

News Екстаз: Фестивали 2021, Били Айлиш ни излъга и какво става със счупената китара на Фийби Бриджърс

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

SAG 2021 

Церемонията се състоя онлайн, нашата красавица Мария Бакалова, макар неспечелила в категория Най-добра актриса в поддържаща роля, е невероятно красива в ансамбъл от Dior. Останалите красиви хора на вечерта и тоалетите им са ТУК.

 

Лейди е новото лице на Dom Perignon

Скоро ще можем да си отворим шампанско, от най-луксозното, да си пуснем “Babylon” и всичко да е съвършена идилия. Красивата изпълнителка колаборира с френския бранд, а кампанията ще включва лимитирана серия бутилки с неин личен дизайн. Ясно е как ще отпразнуваме.

Ще чуем Lizzo, Megan Thee Stallion и Лана Дел Рей на Bonnaroo 2021

Coachella най-вероятно няма да има, но това нито е краят на света, нито краят на фестивалите тази година, Bonnaroo ще се състои от 2-ри до 5 септември тази година в Манчестър, Тенеси, а радостта за очите и ушите на посетителите идва право от Lizzo, Megan Thee Stallion и Лана Дел Рей плюс Tyler, The Creator, Tame Impala и Foo Fighters. Не че трябваше още една причина да ни се ходи в Щатите, но ето я и нея... Билетите са ТУК и струват само 545 лв.

Bottega Veneta издава дигитално списание

Най-накрая знаем защо BV се отказа от социалните мрежи - защото да си имаш онлайн списание е много по-готино! Те го наричат Digital Journal и първият брой ще включва снимки, филми, видеа, изкуство и още, наречен е “Summer Madness”. Очакваме го ТУК

 

Били Айлиш е руса от много време!

Не се обиждаме, но има защо, тъй като Били ни е лъгала доста време по въпроса какъв цвят е косата й... Разбираме я, защото процесът по изсветляване отнема около шест седмици, та на Наградите Грами, всички снимки в Инстаграм и въобще където сме я виждали от средата на януари до март е с перука. Информацията е дикретно от източника и Q&A между нея и фенове, състояло се на стори в профила й преди няколко дни:


Много ти е хубаво руса, Били Айлиш!


Alexander McQueen и Balenciaga се отказват от естествения косъм

И те като Gucci, Prada, Versace и Chanel, което ни радва. Никой по иновативност и природосъобразност не бие кожата от гъби на Стела Макартни, но we're getting there...

Marine Serre и в розово!

Розовата колекция на лунния бранд е замислена като изненада след лансирането на есенната. Тоест вече можем да имаме топ, клин, рокля, панталон риза с къс ръкав и пола  в цвят фламингово розово. ТУК са. 

Снимките на продължението на "Приятели" започват тази седмица

Дейвид Шуимър подвърди, но новините са странни... Слушаме тук: 

Китара на Фийби Бриджърс отива на търг

Ние сме страшни фенове на тази мацка, която не спечели Грами, но има супер глас, талант и чувство за хумор. На 6 феврурари Фийби гостува в Staurday Night Live, изпълни "Kyoto" и “I Know The End” и потроши китара на сцената. GLAAD обявяват инструмента за продажба, датата е 8 април, тоест деня на 32-рите GLAAD награди. Ще гледаме церемонията (и най-вече аукционното бижу) в You Tube

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 3 седмици

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.