Следва

10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи

20 кадъра божествен ИНТЕРИОР: синя врата, глина, много принт, бяло и още

Пролет, чудо...  

All About Life преди 3 години

Този сезон вазата с цветя и купата с плодове също са трендове, но единствено и само когато отиват на пердетата, възглавниците и дивана ни. Най-хубавото, което да имаме вкъщи през пролетта, са огромни прозорци, отворени рафтове за посуда и книги, текстил с шарени принтове, предимно флорални, естествено дърво, картини в кръгли рамки, а ако искаме да купим нещо за вкъщи, и не знаем в какъв цвят, определено ще е жълто, синьо, тъмно зелено или чисто бяло. Следват хубави идеи, които ни карат да отворим всички прозорци, да отидем възможно най-скоро до Битака, да си поръчаме керамика и да ни е безкрайно щастливо, когато сме си у дома...

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.