Следва

Помощ: Какво е "Токсична мъжественост" и как се справяме с нея във връзката?

10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи

Адам Драйвър е нечовешки симпатичен. Всички говорят за него и има защо.

Celebrities преди 3 години


Снимка: GQ

Адам е супер талантлив, има особена, чаровна красота, а и се очертава като едно от най-оборотните холивудски имена в мъжката им половина. Нашумя, припомняме, с ролята си на Адам Саклер в сериала "Момичета", както и с драмата на Мартин Скорсезе "Мълчание", естествено и като Кайло Рен в "Междузвездни войни", а в този миг е повече от интересен с новото предизвикателство - главната мъжка роля в "Къщата Гучи" ()Kfuse of Gucci) под режисурата на Ридли Скот. Лентата разказва историята на три поколения от династията Гучи. Адам Драйвър играе бизнесмена Маурицио Гучи, а Лейди Гага е неговата съпруга, поръчала убийството му или най-известната черна вдовица в Италия. Филмът, чиято премиера е предвидена за ноември месец, просто фиксира вниманието ни, съответно идва моментът, в който се разравяме и намираме 10 интересни факта за американския актьор, които, твърде вероятно, не знаете.

1. На 18 години, веднага след терористичната атака на Ню Йорк на 11 септември, Адам се записва в американската армия като морски пехотинец. Изкарва две години във военната база "Кемп Пендлтън" в Калифорния, но е освободен от служба по медицински причини.

2. Адам Драйвър организира собствен Боен клуб още като ученик. Вдъхновява го филмът на Дейвид Финчър по едноименния роман на Чък Паланюк.

3. От 2005 до 2009 година учи драма в Джулиард скул в Ню Йорк, където преминава през серия кастинги: първо се появява в няколко полицейски сериала, като например "Необичаен детектив" и "Закон и ред: Специален корпус", но ролите са незначителни.


Адам Драйвър в "Закон и ред: Специален корпус"

4. През първата си година в Джулиард, след като напуска пехотата, Адам Драйвър е доста агресивен като поведение. В интервю за WWD той признава: "Карах хората да плачат в училище, защото самият аз бях свикнал да общувам така".

5. Първата съществена роля получава в биографичния филм на Клинт Истууд "Дж. Едгар" през 2011 година, но едва година по-късно получава публично признание, благодарение на филма на Стивън Спилбърг "Линкълн", както и с главната роля в тв-шоуто "Момичета".


Адам Драйвър във филма "Линкълн"

6. Драйвър спокойно би могъл да се окаже и неуспял. Сам признава, че твърде неохотно е отишъл на прослушването за ролята в "Момичета", защото изобщо не е искал да се появява по телевизията.


Кадър от сериала "Момичета"

7. Той е не само актьор, но и талантлив музикант. Като дете пее в църковния хор. Това, твърде вероятно, му помага във филма на братя Коен "Вътре в Левин Дейвис" от 2013 година, в който му се налага да пее.

8. За различните роли, на Адам, както на повечето му колеги от А-листата, се налага често да променя радикално външния си вид. Актьорът губи 23 килограма за филма на Скорсезе "Мълчание", по който повод признава, че въпросното отслабване е едно от най-трудните неща, които някога му се е налагало да прави.

Адам Драйвър във филма "Мълчание"

9. През 2008 година основава в Бруклин НПО "Изкуството във въоръжените сили", която предлага безплатни висококачествени художествени курсове на "действащите военнослужещи на САЩ, на ветерани от войните, на помощния военен персонал и на семействата им по целия свят".

10. Адам Драйвър, който не симпатизира на идеята да се гледа на екрана, никога не гледа собствените си филми.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.