Следва

Хари и Меган обявиха първия си проект за Netflix

Е, тук е божествена: Дженифър Лопес на плажа за InStyle

Няма как да изкривим душите си - за колегите от InStyle Джей Ло е лятна богиня  

Celebrities преди 3 години

Великолепна кожа, убийствен тургор, разкошна, "препечена" на слънцето, коса - звездата изглежда страхотно секси. Може и да е на 51, но, едно, че не й личат, второ - все повече се убеждаваме, че тази възраст е всъщност една от най-хубавите - вече знаеш много, вече не ти пука, наясно си с много неща, просто си много ТИ! 

Отбелязваме, че извънредно красивата в тези кадри Джен определено е родена за бежово, както и за дънки. Черното и бялото също са й приятели (12, 3). Изобщо, цялостната стилистика на сесията е толкова обрана, но едновременно ефектна, толкова секси, но едновременно елегантна, и толкова много ни харесва, че забравяме за леките кич-завои на звездата и просто зяпаме. (Четете още: Дженифър Лопес, 51 могат да изглеждат така).

Dolce&Gabbana, Norma Kamali, Saint Laurent и David Koma са марките, в чиито одеяния грее госпожа Лопес за едиториала. Респект! 


Да или не: на Дженифър Лопес новата колекция обувки


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.