WE LOVE: нашата Ели Бинева е звездата на Върджил Абло и Off-White

WE LOVE: нашата Ели Бинева е звездата на Върджил Абло и Off-White

Off-White™ са тук с втората си тематична колекция “Off Active”, симбиоза между стил, функционалност, лукс и сексапил

Новият асортимент на италианската модна къща, основана от американица Върджил Абло, се състои от мъжки и дамски спортни артикули, изработени от високотехнологични материи и оптимизирани за движение и спорт.

Към факта, че нашата любима Ели Бинева, която с радост снимахме ТУК и ТУК, топмодел и бивша национална състезателка по художествена гимнастика от ансамбъла, е абсолютно точното лице за тази кампания, няма какво да добавим. Прегръщаме те, Ели!

Иначе, Върджил Абло проектира сам всяка част от колекцията "Off Active" - дрехи, много функционални, но и добре скроени и изпълнени от дишащи еластични влакна, фин найлон  и еластичен памук. Идеята - в морето от подобни артикули, да имаме отличимо с характера си спортно облекло, което прави дискретен реверанс на стила. 

За мъжете откриваме техно горнища, тесни шорти, клинове, ветровки и суитчъри, наред с други предмети, докато на дамите се предлагат горнища, байкър шорти, клинове, брандирани сутиени и аксесоари, включително нова чанта с преработено лого със стрелка White™, което включва бягащ символ. Мъжките стилове се предлагат предимно в черно и бало, докато тези за нас, нежната половина от човечеството, са и в пастели, освен в класическата гама. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.