Следва

Младост, свежест, море и музика - обожаваме новите бюджетни Huawei FreeBuds 4i

Хари и Меган обявиха първия си проект за Netflix

Договорът със стрийминг платформата бе подписан миналата година

Celebrities преди 3 години

Появиха се първите детайли за това, което принц Хари и Меган Маркъл подготвят за Netflix. Техният дебютен проект ще се фокусира върху Invictus Games, спортно състезание за ветерани с увреждания, организирано от херцога на Съсекс през 2014 г.

Документалната поредица е наречена Heart of Invictus. Тя ще покаже процеса на подготовка на участниците в игрите, както и тяхното ежедневие. Поради пандемията от коронавирус, следващите игри Invictus ще се състоят едва през 2022 г. и ще се проведат в Хага, така че най-вероятно премиерата на Heart of Invictus също ще се състои не по-рано от следващата година. Проектът се продуцира от Sussex Archewell Productions. Самият принц Хари ще действа като изпълнителен продуцент и лично ще участва в снимките.


Снимка: PA

„Херцогът и херцогинята на Съсекс и екипът на Archewell Productions се ангажират да отразяват личните си ценности и това, което им е скъпо. От момента, в който ги срещнах, беше очевидно, че Invictus Games имат специално място в сърцата им. Щастлив съм, че първият им проект за Netflix ще покаже това на света по начин, който никой друг не е виждал“, каза директорът по съдържанието на платформата Тед Сарандос.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.