Следва

Обичта на известните: Никол Шерцингер и Том Евънс на Хаваите

Младост, свежест, море и музика - обожаваме новите бюджетни Huawei FreeBuds 4i

Обливани безкрайно търпеливо от вълните, вулканичните камъчета имат гладка овална форма. Те са подаръкът за нас от природата и морето. И от  Huawei. 

All About Life преди 3 години

Сънуваме. На чуден плаж сме, наоколо е звукът на вселената - птица, прилив, полъх. Погледът се стеле по синьо-бяло-черния пейзаж, краката, ръцете, лицето и косите ни са в бляскави кристали морска сол и тъмен пясък, в джоба имаме гладки камъчета, раковини, всякакви плажни съкровища, които човек събира и пази, съхралявайки моментите на щастие и мир.

Звучи музика... музиката е навсякъде около нас и само наша, тя изпълва делириума, в който бродим и в който се чувстваме леки, но силни, древни, но модерни, далеч, но и много близо. 

Всъщност не е сън... Ние просто слушаме света с новите си слушалки, а именно Huawei FreeBuds 4i, които пренасят в други измерения - лесно, простичко, неочаквано и много приятно. Те са като камъче, като малко съкровище, едно от онези малки и безценни удоволствия, които правят преживяването - Преживяване. Вдъхновени от магичния исландски плаж с черен пясък, кътче от планетата, сякаш омагьосано, пришито към света ни от материи и звуци, единствени по рода си и съвършени. Плажът е черен, пясъкът се образува от пепелта на над 130-те вулкана в близост, а слушалките са в цветовете, които виждаме, бидейки там, реално или мислено - черно в нюанс карбонов кристал, керамично бяло. Те са олицетворение на достъпната, минималистична природна красота, която оформя нови светове. 

Чисто новата креация на Huawei е чистота, издръжливост, качество. Наши са за 150 лева, което е най-разумната и уютна цена за перфектен продукт. Включихме в действие и нумерологичните си знания - 1+5+0 е 6, а 6 е чилото на Венера, изкуството, красотата, мекотата, женската енергия и любовта. И на съвършенството. Достъпността им резонира с важността на малките неща - пътуване с каравана, едно смути сутрин, златна рибка, мечта. Красоти, които струват малко, а могат много - естетически и емоционално. 

Дизайнът е семпъл, пригоден да пасва на дланта и джоба ни, батерията издържа точно толкова, колкото е нужно за едно приключение, тоест много (10 часа постоянно слушане на музика или 6 и половина в разговор; заедно с камъчето, тоест кутийката,  животът на батерията е 22 часа музика и 14 говорене; а при включен режим на активно шумозаглушаване - 7 и половина часа музика и 5 и половина за разговори). 

Huawei FreeBuds 4i са родени от красотата и технологичните висоти, за да отговарят на високите ни музикалните нужди и изисквания, обличайки различните видове музика в най-чистия и директно разтреперващ звук. Те комбинират различни инструменти, ритми и вокални стилове и регулира качеството на звука, така че да отговаря на честотата на висококачествената поп музика, предлагайки балансиран аудио изход, подходящ за настроението и душевната вибрация на всяка млада и жива душа.  

Звукът е завладяващ, бистър, чувствен, динамичен. Можем да чуваме всичко около себе си, за да се свързваме със света и преживяването от изкуството едновременно, или да заглушим всичко около себе си в името на абсолютна интимност и потапяне в звука. Huawei FreeBuds 4i позволяват и вихър от красота и качество, които постигаме в общуването, благодарение на три интерфейс настройки. А цялостното преживяване е абсолютното ергономично свързване на нас и тях - с докосване контролираме потока музика, обажданията, режима на работа. Разбират се с всеки телефон и операционни системи Android и iOS, така че не изпитваме никакви притеснения и колебания, единствено радост.  

Слагаме ги отново, пренасяме се някъде далеч или просто си правим кратка разходка-почивка от офисното пространство, за да си купим френски макарони, да чуем онази песен, в която вчера се влюбихме, да усетим уханието на дъжд, чистия звук. Ние сме с тях и обещаваме: радостта от малките неща е осезаема с Huawei FreeBuds 4i...

На всеки, който копнее щастие, преживяване, качество, стил, сетивни богатства, пожелаваме да има поне един чифт от достъпното бижу, повече за него ТУК, купуваме ТУК

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 14 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.