Младост, свежест, море и музика - обожаваме новите бюджетни Huawei FreeBuds 4i

Младост, свежест, море и музика - обожаваме новите бюджетни Huawei FreeBuds 4i

Обливани безкрайно търпеливо от вълните, вулканичните камъчета имат гладка овална форма. Те са подаръкът за нас от природата и морето. И от  Huawei. 

Сънуваме. На чуден плаж сме, наоколо е звукът на вселената - птица, прилив, полъх. Погледът се стеле по синьо-бяло-черния пейзаж, краката, ръцете, лицето и косите ни са в бляскави кристали морска сол и тъмен пясък, в джоба имаме гладки камъчета, раковини, всякакви плажни съкровища, които човек събира и пази, съхралявайки моментите на щастие и мир.

Звучи музика... музиката е навсякъде около нас и само наша, тя изпълва делириума, в който бродим и в който се чувстваме леки, но силни, древни, но модерни, далеч, но и много близо. 

Всъщност не е сън... Ние просто слушаме света с новите си слушалки, а именно Huawei FreeBuds 4i, които пренасят в други измерения - лесно, простичко, неочаквано и много приятно. Те са като камъче, като малко съкровище, едно от онези малки и безценни удоволствия, които правят преживяването - Преживяване. Вдъхновени от магичния исландски плаж с черен пясък, кътче от планетата, сякаш омагьосано, пришито към света ни от материи и звуци, единствени по рода си и съвършени. Плажът е черен, пясъкът се образува от пепелта на над 130-те вулкана в близост, а слушалките са в цветовете, които виждаме, бидейки там, реално или мислено - черно в нюанс карбонов кристал, керамично бяло. Те са олицетворение на достъпната, минималистична природна красота, която оформя нови светове. 

Чисто новата креация на Huawei е чистота, издръжливост, качество. Наши са за 150 лева, което е най-разумната и уютна цена за перфектен продукт. Включихме в действие и нумерологичните си знания - 1+5+0 е 6, а 6 е чилото на Венера, изкуството, красотата, мекотата, женската енергия и любовта. И на съвършенството. Достъпността им резонира с важността на малките неща - пътуване с каравана, едно смути сутрин, златна рибка, мечта. Красоти, които струват малко, а могат много - естетически и емоционално. 

Дизайнът е семпъл, пригоден да пасва на дланта и джоба ни, батерията издържа точно толкова, колкото е нужно за едно приключение, тоест много (10 часа постоянно слушане на музика или 6 и половина в разговор; заедно с камъчето, тоест кутийката,  животът на батерията е 22 часа музика и 14 говорене; а при включен режим на активно шумозаглушаване - 7 и половина часа музика и 5 и половина за разговори). 

Huawei FreeBuds 4i са родени от красотата и технологичните висоти, за да отговарят на високите ни музикалните нужди и изисквания, обличайки различните видове музика в най-чистия и директно разтреперващ звук. Те комбинират различни инструменти, ритми и вокални стилове и регулира качеството на звука, така че да отговаря на честотата на висококачествената поп музика, предлагайки балансиран аудио изход, подходящ за настроението и душевната вибрация на всяка млада и жива душа.  

Звукът е завладяващ, бистър, чувствен, динамичен. Можем да чуваме всичко около себе си, за да се свързваме със света и преживяването от изкуството едновременно, или да заглушим всичко около себе си в името на абсолютна интимност и потапяне в звука. Huawei FreeBuds 4i позволяват и вихър от красота и качество, които постигаме в общуването, благодарение на три интерфейс настройки. А цялостното преживяване е абсолютното ергономично свързване на нас и тях - с докосване контролираме потока музика, обажданията, режима на работа. Разбират се с всеки телефон и операционни системи Android и iOS, така че не изпитваме никакви притеснения и колебания, единствено радост.  

Слагаме ги отново, пренасяме се някъде далеч или просто си правим кратка разходка-почивка от офисното пространство, за да си купим френски макарони, да чуем онази песен, в която вчера се влюбихме, да усетим уханието на дъжд, чистия звук. Ние сме с тях и обещаваме: радостта от малките неща е осезаема с Huawei FreeBuds 4i...

На всеки, който копнее щастие, преживяване, качество, стил, сетивни богатства, пожелаваме да има поне един чифт от достъпното бижу, повече за него ТУК, купуваме ТУК

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.