Следва

Истории от живота: Вивиан Уестууд, ЧРД 80, Кралице на пънка

Бен Афлек възхитен от вида на бившата си годеница Дженифър Лопес

Актьорът се усеща визуално остарял, докато Тя не е мръднала 

Celebrities преди 2 години

Много е мило да видиш как бивши гаджета си разменят комплименти. В случая чаровният Бен Афлек, който си призна, че се чувства като тюфлек, извиняваме се, но има рима, а и е точно, за разлика от бившата му годеница - Дженифър Лопес, която изглежда и днес по начина, по който е изглеждала и на първата им среща. 

Поп звездата позира за майската корица на InStyle, а в съпътстващите материали куп нейни звездни приятели и колеги разказват впечатления за кариерата и личния живот на Лопес. Един от тези хора е бившият годеник, също голяма звезда, Бен Афлек, който би искал да знае: „Къде държиш фонтана на младостта? Защо изглеждаш по същия начин като през 2003 г., а аз изглеждам като че ли съм на 40 години... в най-добрия случай?" За протокола, на 15-ти август, Бен ще навърши 49. На намигването, певицата отговаря: „Нямам никакви тайни (за красота), освен собствената ми линия за грижа за кожата, разбира се", и добавя: „Бен е сладур! И той все още изглежда доста добре."

Освен неостаряващия външен вид, Афлек се възползва от възможността да похвали и  професионализма на бившата си изгора. „Мислех, че имам добра работна етика, но пред това, с което се ангажира всеки ден Джен, сериозността, с която върши работата си, тихият и всеотдаен начин, по който изпълнява цели, преди да поеме следващите, като удвои усилията си, направо блезнея”, казва актьорът. „Тя е най-трудолюбивият човек, когото съм срещал в този бизнес. Надарена е със страхотен талант, но също така е работила много за своя успех и аз съм щастлив за нея, защото изглежда, че тя най-сетне получава заслуженото."

Припомняме, че Афлек и Лопес се срещат за пръв път на снимачната площадка на Gigli през 2001 г., а от 2002 до 2004-та са сгодени. Въпреки че годежът не прераства в сватба, двамата остават приятели. Малко по-късно Афлек се жени за Дженифър Гарнър, а шест месеца след раздялата им Лопес казва Да! на Марк Антъни, с когото имат 13-годишни близнаци Макс и Еме.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.