Следва

Мария Бакалова с почетен Аскеер

Семейна реклама: Бруклин Бекъм снима годеницата в дрехи на мама за Vogue

Никола ще се окаже снаха-мечта... 

 

Celebrities преди 3 години

Виктория Бекъм има на разположение чудесен модел за реклама на дизайните си, както се казва, вътре в семейството. Известната дизайнерка промотира актуалната си пролетно-лятно колекция с фотосесия в германския Vogue. Зад обектива е найният най-голям син Бруклин, а пред обектива - годеницата му и проекто-снаха на Вики и Дейвид Бекъм - Никола Пелц.

26-годишната актриса и модел носи дрехите с финес, очевидно стилът им й импонира. Черно, лилаво, леопард - цветовете и принтовете са типичните за Виктория Бекъм, застъпени по традиция и в настоящата й колекция, а лилавата рокля видимо е фаворит на авторката си. 

Припомняме,че Бруклин и Николa се сгодиха през юли минатата година.

 

More from View Sofia

Любов на червения килим: Амал и Джордж Клуни на премиерата на The Tender Bar

Celebrities преди 2 години

Няма маски и скрито-покрито - Джордж и Амал Клуни се появиха в пълен блясък на премиера снощи, което е радост за окото. Едно, че се случва рядко, особено с всички преживени ограничения, и второ, 43-годишната адвокатка и 60-годишния й съпруг са наистина приятна гледка.  

Във Венеция, на покрив: Анджелина Джоли с импровизирана фотосесия

Celebrities преди 2 години

Италия има силна година - връх след връх, и в музиката, и в спорта (с почти 30 медала на Олимпиадата в Токио дотук), плюс десетки топ звезди на гости, разбирай ваканция, в тази божествена страна 

Позиция на екипа на "Откраднат живот" за "побоя" над Диана Димитрова: 31 х пълно поименно единодушие

Celebrities преди 1 година

Ако не ставаше дума за изключително важната, нетърпяща никакво отлагане тема за насилието над жени, вероятно не бихме обръщали повече внимание на този казус, главно поради неприятното и нечисто естество на междуличностната драма на двама души. Но с оглед невероятно фината и важна граница между допустимо и недопустимо, жертва и насилник, морално и неморално, публикуваме позицията на екипа на филма, от чиято снимачна площадка тръгна скандала, макар и с петгодишно закъснение >>>   

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 17 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.