Следва

Истории от живота: Джиа Каранджи, божествено красива, напълно лишена от любов

Лейди Гага в дантела и неузнаваем Джаред Лето в House of Gucci - нова порция Уау!

Филмът на Ридли Скот House Of Gucci продължава да се снима в Рим и очевидно може да бъде причислен към най-очакваните премиери на годината

Celebrities преди 3 години

Увлекателеният сюжет, базиран на истинската криминална история, подробно разказана от нас тук, и звездният актьорски състав са двете блестящи продуцентски линии, които гарантират на проекта мега успех. Припомняме, че филмът разкава историята на убийството на Маурицио Гучи, поръчано от бившата му съпруга Патриция Реджани. Ролите играят Адам Драйвър и Лейди Гага.


10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи


И въпреки че в интернет вече върви шегата, че ние гледаме този филм много преди премиерата (планирана на ноември), благодарение на редовните репортажи на папараците от снимачната площадка, винаги е очарователно да попаднем на нова порция от тях. Особено предвид факта, че не всички от ангажираните актьори могат да бъдат разпознати веднага. Например Джаред Лето, абсолютно не той, който се присъедини към екипа в Рим наскоро. 


Джаред Лето на снимачната площадка в Рим

Известният музикант и актьор играе ролята на Паоло Гучи, братовчед на Маурицио. Паоло е по принцип един от генераторите на проблеми в богатото семейство. Именно той допринася за това баща му Алдо Гучи да бъде задържан за данъчни престъпления. След като бащата уволнява сина си, въпросният Паоло, от всички постове в семейния бизнес, без да даде шанс на желанието му да пусне стоки от свое име, Паоло се обръща към данъчната служба и, както се казва, стреля срещу баща си, разказвайки за финансовите измами в модната къща и използването на офшорни компании.

На площадката Лето е трудно, да не кажем невъзможно, да бъде разпознат: актьорът не само носи пластмасов грим, променил драстично външния му вид, но и специални подплънки по цялото тяло. Джаред с корем е наистина фантастична гледка, защото в реалния живот всички сме свикнали с тонизираната фигура на Лето.

Лейди Гага, която, откакто снима в това кинематографично бижу, буквално приобщи собствения си стил към този на продукцията, вече показа завидна порция луксозни тоалети в стилистиката на 80-те, както подробно разказахме тук. Новата доза модно кино-вдъхновение пристига този път под формата на бяла рокля ат дантела с горна част - бюстие, неподплатено сако и късо манто от кожа с косъм най-отгоре. 

Салма Хайек, наскоро също забелязана в Рим, очаквано се оказа част от кастинга. Според слуховете тя ще играе най-добрата приятелка на Патриция, помогнала на Черната вдовица, както е известна Патриция в Италия, да организира убийството на бившия си съпруг.


Салма Хайек, Адам Драйвър и Лейди Гага на снимачната площадка на House of Gucci

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.