Следва

Петъчна доза секс: Новият Батман, Робърт Патинсън

Кампанията „Брошка с кауза“ и красотата да подкрепяш

Безспорно едно от най-красивите качества у човек е съпричастността му към околните, към техните страдания и неволи, към житейските им препятствия. Защото е красиво да подкрепяш тези в нужда, да им осигуриш рамо, на което да се опрат в труден момент.

Health преди 2 години

В това се състои същината на новата кампания „Брошка с кауза“ на AVON. Благодарение на нея всеки може да закупи специални брошки със знака за борба с рака на гърдата и да помогне, да изрази съпричастността си към каузата. В замяна AVON ще дари 100% от печалбата на Фондация „Нана Гладуиш – Една от 8“. Те ще послужат за осигуряването на безплатни профилактични прегледи за рак на гърдата, както и за психологически, практически и информационни консултации за жени с тази диагноза и техните близки.

Специалните брошки на AVON са част от кампанията, носеща посланието „Красиво е“, защото е красиво да помагаш на околните, да си съпричастен към чуждата болка, да спасиш нечий живот. Когато си подарявал всичко на любимата жена, време е да подариш нещо повече – надежда, че доброто в света все още съществува.

Кампанията „Брошка с кауза“ дава възможност на всеки от нас да подкрепи каузите срещу рака на гърдата и насилието над жени, които стартират през месеците април и май. Специалните брошки, изработени за тях ще са налични през цялата година, защото за съпричастността няма времева граница.

Купуването на брошка от специалната колекция на AVON за рака на гърдата е възможност да покажем доброто си сърце и да спасим нечий живот. Да предадем посланието „Красиво е“ навсякъде около себе си и да насърчим повече хора да се включат в кампанията, защото доброто е заразно, съпричастността също!

АVON е глобална мрежа от 5 млн. жени по цял свят и над 1.1 млрд. долара, дарени за каузи в подкрепа на женското здраве и безопасност. Сега можете да допринесете и да увеличите този брой.

Купете брошка с кауза, подкрепете борбата срещу рака на гърдата. Разберете как да го направите тук.

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.