Следва

Почина британският Принц Филип, 10.6.1921-9.4.2021

Петъчна доза секс: Новият Батман, Робърт Патинсън

Арт, по-арт, най-арт, Робърт Патинсън 

Love преди 2 години

Той ще бъде новият Брус Уейн и, макар никой да не може някога да измести Крисчън Бейл от сърцата ни, според нас Роб ще е брилянтен. Tова е поводът да му се нагледаме, защото е много по-секси от винаги, привлекателно рошав и супер фешън, а и мъж Телец винаги ни е добре дошъл...

Актьорства, което си го знаем, лице е на Dior Homme, където е прелестен и божествен под звуците на "I'm your man" на Ленард Коен... И искаме да е мъжът ни, искаме да направи всичко, което поискаме, искаме друг тип любов и да си сложи маска (батманската е супер за целта) и т.н. всяко "if you want" от текста на песента... A между другото е бил много лош ученик, говори се, че е стиснат, пипнал си е носа (Четете още: Ринопластиката: Камелия и още 15 звездни примера, за да решим и ние), на него е кръстен астероид, страхотен модел и много талантлив музикант е. 

Леко особняк, но по-най готиния и свеж начин, и истината е, че видим ли го, забравяме и черни, и бели кахъри, и се любуваме, любуваме, любуваме... в галерията. А на 4 март 2022 и в "The Batman."

More Love