Следва

Принц Филип: Животът му в 99 снимки

Почина британският Принц Филип, 10.6.1921-9.4.2021

1921-2021 

Celebrities преди 3 години

Херцогът на Единбург, принц Филип, съпругът на най-дълго служилият британски монарх - Кралица Елизабет, е починал днес, потвърди Бъкингамския дворец: "След лечечние на инфекция в King Edward VII’s Hospital, Централен Лондон, започнало на 16-ти феврурари, и въпреки първоначалното подобряване, днес загубихме този колоритен и достолепен мъж, който през юни щеше да навърши 100".  


Големите любовни истории: Кралица Елизабет и принц Филип


Големите любовни истории: Кралица Елизабет и принц Филип, Част 2


 

More from View Sofia

Double Trouble: секси червеното на Никола Пелц или секси бежовото на Хейли Бийбър

Celebrities преди 1 година

Може и да имат проблеми, но Никола Пелц, първата снаха във фамилията Бекъм очевидно харесва стила на свекърва си Виктория. Виждаме как Ники интерпретира Вики, волно или неволно, и после я сравняваме с друга звездна хубавица, която не копира никого...   

14 хиляди човека усетиха мощта на болида отблизо по време на Red Bull Showrun Plovdiv

All About Life преди 1 година

"Eдно от големите вдъхновения за направата на проекта беше присъствието на Дейвид Култард и Формула 1 в Пловдив. Свикнали сме да виждаме болида по трасета, а не по павета. Това несъответствие между двата елемента вкара голяма доза магически реализъм в нашето видео.", казва сценаристът и режисьор на видеото Иван Москов.

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.