Следва

Обичта на известните: Кристен Стюарт и възлюбената Дилан Мейър в Лос Фелис

Принц Хари пристигна във Великобритания за погребението на принц Филип без Меган Маркъл

В събота, 17 април, ще се състои погребението на принц Филип, който почина на 9 април на 99-годишна възраст 

 

Celebrities преди 3 години

Два дни след кончината, във Великобритания пристигна неговият внук, 36-годишният принц Хари. Херцогът на Съсекс е сам, съпругата му, 39-годишната Меган Маркъл и синът им Арчи са останали в Щатите. 

Припомняме, че херцогинята на Съсекс е в очакване на второто им дете, това е и причината да не придружава съпруга си. 

Меган остава в Калифорния по предписание на лекарите си. Тя вече е в напреднала бременност и специалистите й препоръчват почивка в последните месеци, споделя близък до семейството. 

Същият добавя, че съпрузите се отнасят изключително сериозно към всички препоръки за предстоящото раждане, защото, припомняме, миналото лято херцогинята преживя спонтанен аборт. Всякакви рискове в този случай, очевидно, са неоправдани.

Лекарите са на мнение, че всеки стрес и преумора са високорискови за нова загуба на бебе, разказва още приятелят на Меган и Хари. Меган вече изказа съболезнования за загубата на дядото на мъжа си в съвместно обръщение с Хари към Елизабет II.

За принц Хари това е първо посещение във Великобритания за последната година. Това е и  първата лична среща със семейството му след скандалното интервю с Опра Уинфри. Дали ще успеят за изгладят различията си по време на това посещение ни е трудно да изчислим, все пак нещата с изказаните от Меган и Хари мнения и спомени ескалираха достатъчно, за да се очаква кой знае каква гладкост в общуването в кралското семейство, независимо от тъжния повод.  

Погребението на Принц Филип ще е доста скромно, като причината е в коронавируса. Няма да има официална държавна церемония, всичко ще се проведе в силно ограничен кръг. Приживе, самият Филип е пожелал да няма публично изпращане.  


Принц Филип: Животът му в 99 снимки


 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.