Следва

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид в късо клинче из Ню Йорк

Красиво майчинство: Ирина Шейк и Карли Клос с дечицата из Ню Йорк

Две млади хубави жени, бутащи бебешки колички, са безкрайно красива гледка, която, за огромна радост, се вижда навсякъде по света. Днес темата ни касае конкретно Ню Йорк и ефирната уикенд разходка на два топмодела - Карли Клос и Ирина Шейк, близки, сладки, разкошни, придружени от рожбите си 

Celebrities преди 2 години

Едната тъмна, другата руса, еднакво високи, еднакво хубави, Ирина и Карли са очевидно много близки приятелки, които в хубавата слънчева събота прекарват заедно времето си, наслаждавайки се на всеки миг.

Много модерни - Ирина в кафявата гама със страхотен кожен тренч, а Карли - в черно-бяло, конкретно комбинация от обемно сако, байкър гащи и мокасини без ток, двете красавици, с прибрани коси и почти без грим, освен из улиците, се забавляват и във Вашингтон Скуеър парк, направо на тревата, редом до всички останали градски хора, излезли да се порадват на пролетта. Новороденото бебенце на Карли е в количката, а дъщерята на Ирина е равностоен партньор на мамите и е в буйна главна роля. Леа носи розово в различни нюанси, тюл и злато, както подобава на всяка малка фея. 


Обичта на известните: Брадли Купър и Ирина Шейк в 20 кадъра ЛЮБОВ


Припомняме, че Карли роди в средата на миналия месец, както писахме тук

 

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 17 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.