Следва

Истории от живота: Арми Хамър между обвиненията в канибализъм и отменените филми

Уличният стил на звездите: Джиджи Хадид в късо клинче из Ню Йорк

Онзи ден, 25-годишната Джиджи Хадид бе забелязана да се разхожда в Ню Йорк с дъщеря си Кая  

Celebrities преди 3 години

Моделът е придружавана от сестра си Бела, двете носят традиционните чарни маски и слънчеви очила, което не ги прави неузнаваеми, все пак. 

Джиджи, която е обект на непрестанен интерес, защото е свръхизвестна, много хубава, с чудесен стил и образцова мама, напоследък направи няколко блестящи появи по уличния "червен килим", както писахме ТУК, ТУК и ТУК. Тогава, т.е. преди дни, я видяхме в повече дрехи, вкл. тренчове и палта, но в този случай имаме прегръдка на пролетта с ансамбъла на супермодела - къси, плътно прилепнали шорти, топ и суичър (небрежно метнат през раменете).

Припомняме, че след раждането през септември (Четете още: Честита първа рожба, Зейн и Джиджи), най-голямата от сестрите Хадид вече успя да се върне на работа: първо снима за Vogue, след това участва в шоуто на Версаче. Моделът обаче явно не бърза да запълва цялото си време с ангажименти и се стреми да поддържа баланс в най-хубавите месеци на майчинството. 

В интервю Джиджи призна, че не си поставя за цел да се върне към нулевия размер възможно най-скоро и е спокойна относно факта, че младите майки понякога нямат време дори да срешат косата си. 

"Понякога ходя със седмици без следа от грим, нанасянето на дезодорант вече е постижение.  Просто помнете, че правите най-доброто, на което сте способни в този момент и че всъщност сте страхотни. Ако сте сресали косата си тази седмица, аз лично се гордея с вас", каза Хадид.

Моделът предпочита да крие лицето на дъщеря си, но все пак снимки на бебето редовно се появяват в инстаграма на Джиджи, като например тази от деня на католическия Великден.

"Нашето забавно зайче", написа мама под снимката.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.