Следва

Големите любовни истории: Опра Уинфри и Стедман Греъм

Истории от живота: Арми Хамър между обвиненията в канибализъм и отменените филми

Търсейки в Google името му, първият резултат, който излиза е "Канибал ли е Арми Хамър?“ Какво се случва с актьора от "Призови ме с твоето име"

Celebrities преди 2 години

Историята с главното участието на Арми Хамър изглежда като сюжет от филм на ужасите. 34-годишният актьор е обвинен в канибализъм, след поредица от съобщения, изпратени в чат до фенка и разкрити чрез екранни снимки от акаунта @HouseofEffie. "Аз съм 100% канибал” е една от шокиращите фрази, публикувана от американския сайт Just Jared, както и: "Искам да те изям. Плашещо е да го призная. Имам нужда да пия кръвта ти и е трудно да си го призная. Никога не съм го казвал преди".

Преди няколко години звездата вече беше в окото на бурята, заради поредица от харесвания в Twitter на публикации, които възхваляват екстремните практики на робството. В крайна сметка Хамър нарушaва мълчанието си, като избягва да навлиза в подробности, пускайки кратък прес рилийз за списание "People”: "Няма да отговарям на тези лъжи, но в светлината на жестоките онлайн атаки срещу мен, не мога да оставя децата си сами в продължение на четири месеца, за да снимам филм в Доминиканската република“.

Въпросният филм е "Shotgun Wedding”, екшън комедия с Дженифър Лопес. Ангажимент, който в светлината на последните събития Арми Хамър вече няма как да изпълни. "От Lionsgate ме подкрепят и съм им много благодарен за това“, завършва актьорът. Не е ясно, дали го е направил по собствена воля или по предложение на продукцията, но със сигурност Арми няма да се появи в този филм. Вероятно няма да го видим и в "Офертата", поредицата на Paramount, която ще разкаже за създаването на "Кръстникът", шедьовърът на Франсис Форд Копола.

Клевета или реалност? Дори най-близките му изглежда се колебаят. Даже и бившата му съпруга Елизабет Чеймбърс, която се разделя с актьора миналия юли след десетгодишна връзка, именно заради изневерите му. "Тя е шокирана и отвратена", споделя запознат със случая пред Daily Mail: " Много от тези жени са се свързали с Елизабет и въпреки че първоначално не искаше да го приеме, сега тя вече знае, че казват истината. Арми имаше друга страна, за която жена му не подозираше.” Не е ясно обаче, докъде се простира този тъмен аспект.


Арми Хамър с бившата си съпруга Елизабет Чеймбърс, 2017г.

Канибализъм. Противоречие, което като че ли беше предназначено да циркулира за кратко, но  вместо това се появяват доказателства и свидетелства, които докарват на холивудската звезда допълнително неприятности. "Искаше да изяде парче месо от тялото ми, каза ми го толкова ясно“, признава бившата му приятелка Пейдж Лоренц. "Беше много сериозен. Непрекъснато ми повтаряше, че ако не го спра, ще продължи да ме хапе."  Всъщност изглежда, че 23-годишният модел все още носи белезите от тази луда връзка по тялото си: "Имах толкова много синини, докато бяхме заедно. Бях неговата фантазия в стил Крисчън Грей от „Петдесет нюанса сиво”, но в реалния живот. Веднъж той искаше да ми извади реброто, да го сготви на барбекюто и да го изяде пред очите ми”.


Арми Хамър и Пейдж Лоренц

В обезпокоителното интервю за DailyMailTV се споменава и за предполагаем разрез в долната част на корема й. "Той обичаше да си играе с ножове, дотолкова, че една вечер реши да ме маркира като своя собственост. Не вярвах, че ще стигне толкова далеч, вместо това той сряза кожата под корема ми във формата на буквата А. Почувствах много силна болка, а той каза, че трябва да се гордея с това”.

Шокиращи изказвания, на които адвокатът на Хамър отговаря: "Твърденията за моя клиент са абсолютно неверни. Всяко взаимодействие с това лице или с друг партньор е резултат от решение, взето по взаимно съгласие”. Опит да се излее вода върху пожар, избухнал заради лични съобщения, изпратени от актьора, които след това стават публично достояние чрез скрийншоти.

Арми Хамър е в центъра и на нов скандал. След сензационните разкрития на бившата му приятелка Пейдж Лоренц, американският актьор е обвинен и в сексуално насилие от момиче, идентифицирано като Ефи, по време на пресконференция в присъствието на адвоката й Глория Олред: "Мислех, че той ще ме убие", разказва момичето, което се оказа с български корени.

Тя има отношения с Хамър от 2016-та до 2020 г. Звездата от "Призови ме с твоето име" чрез своя екип категорично отхвърля всички обвинения и може би скоро ще организира пресконференция, на която да разкаже версията си. Ефи твърди, че се е запознала с актьора чрез Facebook: "Влюбих се веднага, едва сега осъзнавам манипулативната му тактика. Години наред го оправдавах, мислейки, че това е изкривена форма на любов, а в действителност той ме е малтретирал психически, емоционално и сексуално, изпробвайки предаността ми към него.” Думи, които, за съжаление на Хамър, много напомнят на тези на бившата му приятелка, която го обвини в канибализъм.

"Започнахме разследване на 3 февруари за предполагаемо изнасилване и основният заподозрян беше Арми Хамър", пише Variety, цитирайки говорител на Полицейското управление на Лос Анджелис." Следва компетентните органи да разрешат въпроса и да хвърлят яснота върху тези предполагаеми епизоди на насилие. Очевидно, случаят Хамър е предопределен да бъде обсъден отново.

More Celebrities