Следва

5-те най-добри филма с Ейдриан Броуди по повод ЧРД48

News Екстаз: Gucci X Balenciaga и още няколко новини, които звучат повече от добре

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 3 години

Ще има Met Gala 2021!

Не, че плановете за бъдещето са много хубаво и непременно сигурно нещо, но планът да има Мет Гала през септември, 13-ти, тази година, е точно такова. Знаем дори, че за 2022-ра датата е 2 май. Модният свят е щастлив! 

Карди Би в колаборация с Reebook

Това е първата й такава за облекло, миналата година рапърката пусна обувна линия с бранда, а сега е: "Много щастлива, че лансира дрехи с етикет Reebook. Tази колекция дава на всяка жена нуждата да се чувства секси и уверена." Разглеждаме и купувме на 23-ти април ТУК.

Джен Анистън осиновява момиченце

Знаем, че "Приятели" са в процес на reunon, а освен това че Джен е споделила с любимите си колеги, че предстои да осинови момиченце от мексиканско сиропиталище "Casa Hogar Sion", на което често помага с дарения. Джен ще заживее заедно с първото си дете през юни. 

 

Mейзи Уилямс и H&M постигат (виртуално) еко чудо

"H&M се свързаха с мен и казаха, че смятат да направят сериозни промени в своята работа и да се стремят към по-екологична и циклична политика“, споделя актрисата от GoT. „Важно е за корпорациите да направят този скок. След като успях да седна с някои хора от екипа на H&M и да чуя повече за конкретните им цели и какво планират да направят, разбрах, че това не е просто мечта. Това е нещо истинско, на което те се посвещават." Става въпрос за дигитален аватар на нея, който ще рекламира пътят на бранда към чистотата и екологичността. 

Future е лице на Rhude

Той е супер секси. Лосанджелиският бранд за дрехи го избра за лице на нова колекция, включваща бандани, малки мъжки чанти, палта, боти, кожени къси панталони и още неща, които искаме мъжете да носят повече. 

Telfar X White Castle

Не знаехме, че брандът, създал любимата ни чанта, от неотдавна работи с fast food компания. White Castle става на 100 и, ако го имахме тук, щяхме да хапнем по хамбургер, за да зърнем униформите Telfar на живо. 


Чантите на Telfar Clemens или Birkin за бедни, и защо са най-големият хит на деня




И Gucci X Balenciaga

Представете си Роналдо и Меси в един отбор? Или албум на Kanye West и Drake? Или колаб между Аdidas и Nike? Това е нивото, с които си имаме работа, когато става въпрос за слуховете, че Balenciaga и Gucci ще колаборират. Вълнение до небесата и търпение - никакво. 


Загубихме принц Филип и DMX

Британският принц Филип почина на 99 години в петък. Погребението ще е на 17 април, тази събота. Четете още: Принц Филип - в стратосферата на "сухия" хумор!


Принц Филип: Животът му в 99 снимки


Естествено, загубите на прекрасни, артистични, исторически личности са несъизмерими, но на нас и на всички привърженици на рап културата ни стана много тъжно, когато научихме за смъртта на DMX. Рапърът почина от сърдечни усложнения, последвали свръхдоза.  

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?