Следва

Дженифър Анистън отрече информацията, че ще осиновява дете

Дейвид Бекъм е новото лице на Maserati

Дейвид Бекъм, един от най-известните футболисти в света, отдавна не е излизал на терена, но в същото време е все по-търсен от рекламодателите

Celebrities преди 3 години

Новият договор на британеца затвърждава статута му на суперзвезда - г-н Бекъм сега представлява италианската марка за луксозни автомобили Maserati.


Дейвид Бекъм стана на 45! 15 кадъра от момченце до днес


На 13 април компанията пусна промоционално видео, в което Бекъм тества спортния кросоувър Levante Trofeo. „Радвам се, че си партнирам с Maserati, марка, която споделя страстта ми към технологичните иновации и остава вярна на традицията“, каза по повода бившият футболист.


Карантината на известните: Дейвид Бекъм - пчелар


Припомняме, че Дейвид Бекъм има огромно разнообразие от договори в портфолиото си - от снимки с бельото за H&M до рекламна кампания за швейцарските часовници Breitling, наред с останалото. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.