Следва

Love to Quote: "Ако се обличате красиво, животът става по-добър" и още от гениалната Вивиан Уестууд

Дженифър Анистън отрече информацията, че ще осиновява дете

След като вчера се завъртя инфото, че Джен Анистън е в края на процедура по осиновяване на дете от Мексико, днес представителка на актрисата остро отрече слуха

Celebrities преди 3 години

Вярно е, че Дженифър Анистън константно е обект на неделикатни инсинуации относно майчинството, като таблоидите или й напомнят, че й е време да роди, или че сто процента е готова за осиновяване.

Вчера в медийното пространство на Щатите, впоследствие и по целия свят, плъзна новината, че Анистън е съобщила на колегите си от "Приятели", че ще стане родител, което ще съвпадне с излъчването на тяхното специално шоу. Истината, обаче, е, че изобщо няма осиновяване.

52-годишната звезда изказа категорично мнението си по темата преди четири години.

"Ние сме цялостни личности със или без партньор, със или без дете. Ние решаваме кое е добро за нас, след като се отнася до нас самите. Това е наше, и само наше решение. Това трябва да се каже заради нас и заради младите жени по света, които ни взимат за пример. Да вземем решението си смислено, далеч от шума на таблоидите. Не е нужно да сме омъжени или да бъдем майки, за да сме цялостни. Ние сами решаваме какво означава "щастливи до края на живота".

Уморих се да бъда част от тези спекулации. Да, може би един ден ще стана майка, и ако това се случи, ще съм първата, която ще ви го каже. Но не се стремя към майчинство, защото съм нещастна по някакъв начин, както селебрити културата на жълтите медии ни внушава. Отказвам да се чувства виновна заради това, че тялото ми се променя и/или съм изяла сандвич на закуска или съм била снимана от странен ъгъл и оттам веднага обявена за едно от двете: „бремена" или „дебела". Да не споменавам за огорчението от честитките на приятели, колеги и непознати по повод измислена бременност (често по няколко пъти на ден).

От годините си в сферата на изкуството научих, че прийомите на жълтите медии няма да се променят скоро, независимо че са опасни. Но това, което все пак може да бъде променено, е нашата съвест и реакциите ни на тези токсични информации, защото в тях има много неистина, а тя формира представата за това кои сме ние всъщност. Ние избираме какво от сергията за вестници ще купим, така че може би тази преса в един хубав ден ще види светът по един различен начин. Това ще стане когато всички спрат да ги купуват."


News Екстаз: Gucci X Balenciaga и още няколко новини, които звучат повече от добре


Единственият верен факт в анонсираните вчера информации е, че "приятелите", а именно педантичната Моника (Кортни Кокс), ексцентричната Фийби (Лиза Кудроу), глезаната Рейчъл (Дженифър Анистън), хумориста Чандлър (Матю Пери), шармантният Джоуи (Мат Лебланк) и всезнайкото Рос (Дейвид Шуимър), са приключили снимането на новото спец издание на филма, което ще бъде излъчвано по HBO Max.


"Приятелите" се събират отново на екран


Матю Пери дори сподели снимка от бейкстейджа но продукцията, но веднага след това я изтри от социалните мрежи.

Така или иначе премиерата се чака с огромен интерес, а самата Анистън е прекрасна с откровеността си.

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 8 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 5 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.