Lunchtime Shopping: Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа коя е твоята обувка

Lunchtime Shopping: Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа коя е твоята обувка

Астрология + шопинг + обувки е любимото ни уравнение 

Няма нито едно нещо на този свят, за което не бихме се доверили на астрологията. Особено в объркващи и трудни за разрешаване ситуации от сорта на "Какво да нося тази пролет, след като наоколо се леят десетки обувни тенденции?"... Мади Мърфи, основател на The Cosmic RX и професионален астролог, обяснява как слънчевият знак може да насочи стиловите ни избори. И е супер интересно!

"Астрологията е един от най-големите инструменти за изразяване на това кои сме ние“, казва тя. "Най-високата модна октава е нашият личен стил, отразяващ вътрешните ни страсти и цели.“ Съгласни сме напълно. По-долу даваме по три предложения за модерни пролетни обувки, съобразени с всяка зодия и базирани на съветите на Мади. Горещият съвет преди да започнем lunchtime shopping-a? "Ако искате да изтласкате нещата до краен предел, вземете под внимание и своя асцендент. Не винаги се припознаваме в него, но останалият свят ни вижда точно така."

Овен

"Овенът няма енегрията на аутсайдер“, казва Мърфи. "Но има доста спортен вкус. В привличащи вниманието маратонки, този огнен знак може винаги да танцува, да потича, да ги обуе набързо и да изхвърчи от стаята, посредата на разярил се скандал."  

JIL SANDER, Chunky-sole leather Chelsea boots, 1952лв

 


BALENCIAGA, Track sandals, 1183лв


GANNI, Chelsea ankle boots, 400лв

Телец

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.