Следва

Вечната класика Chanel 11.12 с нова кампания от Инес и Винууд и София Копола

Lunchtime Shopping: Кажи ми коя зодия си, за да ти кажа коя е твоята обувка

Астрология + шопинг + обувки е любимото ни уравнение 

Fashion преди 3 години

Няма нито едно нещо на този свят, за което не бихме се доверили на астрологията. Особено в объркващи и трудни за разрешаване ситуации от сорта на "Какво да нося тази пролет, след като наоколо се леят десетки обувни тенденции?"... Мади Мърфи, основател на The Cosmic RX и професионален астролог, обяснява как слънчевият знак може да насочи стиловите ни избори. И е супер интересно!

"Астрологията е един от най-големите инструменти за изразяване на това кои сме ние“, казва тя. "Най-високата модна октава е нашият личен стил, отразяващ вътрешните ни страсти и цели.“ Съгласни сме напълно. По-долу даваме по три предложения за модерни пролетни обувки, съобразени с всяка зодия и базирани на съветите на Мади. Горещият съвет преди да започнем lunchtime shopping-a? "Ако искате да изтласкате нещата до краен предел, вземете под внимание и своя асцендент. Не винаги се припознаваме в него, но останалият свят ни вижда точно така."

Овен

"Овенът няма енегрията на аутсайдер“, казва Мърфи. "Но има доста спортен вкус. В привличащи вниманието маратонки, този огнен знак може винаги да танцува, да потича, да ги обуе набързо и да изхвърчи от стаята, посредата на разярил се скандал."  

JIL SANDER, Chunky-sole leather Chelsea boots, 1952лв

 


BALENCIAGA, Track sandals, 1183лв


GANNI, Chelsea ankle boots, 400лв

Телец

"Архетипът Телец е градивният човек, пазителят, но и търсещият удоволствия“, казва Мърфи."Телецът иска да бъде свързан със света, да усеща всичко с петте сетива едновременно и да се радва на богатствата в живота.“ Текстурна обувка - нещо натрапчиво, флорално или с пера. Това е за него. 


AMINA MUADDI, Adwoa crystal and feather-embellished satin slingback sandals, 1412лв
 


MALONE SOULIERS, Maureen floral-print mules, 976лв


AQUAZZURA, Secrets 95 crystal-embellished PVC mules, 1858лв

Близнаци

Никакви височина, цвят или форма не са твърде плашещи за Близнаците. "Те винаги са в окото на тенденциите. Искат да се свържат с другите, но искат и въздух и пространство. Така че е нужна обувка, която да гарантира реакция като "О, никога не съм виждал такива!" С други думи - трябва нещо диво!

BY FAR, Ceni crocodile-embossed mules, 698лв
Marsèll, platform mules, 1054лв


Bottega Veneta, Stack leather muleses, 1545лв

Рак

"Дори и да не се определят като хипи-шик хора, Раците обикновено са привлечени от шантавата и бохемска естетика“, казва Мърфи. Те носят земно-русалска енергия, която най-добре се въплъщава в ниски обувки и сандали. "Всеки Рак, когото познавам, е привлечен от неща, които са опалесцентни“, казва Мърфи.


AQUAZZURA, Sole leather thong sandals, 1061лв


Etro, Butterfly sandals, 1231лв


Gianvito Rossi, leather gladiator sandals, 1718лв

Лъв

Лъвовете са тук, на Земята, за да правят впечатление - от главата до петите! "Всичко, което е ярко, обемно и много драматично, е за Лъва.“ Например:


MIU MIU, Daisy-print twill platform sandals, 1185лв


NODALETO, Bulla Ward patent leather knee-high boots, 1673лв


BOTTEGA VENETA, Bold leather ankle boots, 2318лв

Дева

При Девите стиловата игра е фина, луксозна и сексуална. "Всички смятат, че Девата е непорочна и чиста, но това е така само когато работи. Те са много по-игриви, когато се чувстват в безопасност.“ Деви, канализирайте тези две с нежно ниско токче и закачлив силует.

THE ROW, Constance mid-heel leather sandals, 1164лв

NEOUS, Proxima leather sandals, 876лв


AQUAZZURA, Divina 60 leather sandals, 951лв

Везни

Както и Телеца, Везните се управляват от Венера, което ги прави любители на лукса. "Везните са знака на красотата и баланса“, казва Мади. "Те наистина обичат дизайнерските брандове." Затова ви трябва нещо, което задължително има силнозабележимо лого. 


Fendi, woven leather mules, 1212лв


Gucci, GG platform mid-heel loafers, 1466лв


Burberry, Vintage Check Slingback Pumps, 1012лв

Скорпион

Един от най-секси знаците, Скорпионът, обича неща, които са объркващи и мистериозни. Мади препоръчва винтидж модел, който да преродите в комбинация с нещо изключително модерно и различно. 


GIANVITO ROSSI, Farah 105 zebra-print satin sandals, 976лв


ROGER VIVIER, Viv' Clogs patent leather sandals, 1338лв

ISABEL MARANT, Lamsy embellished suede ankle boot, 1912лв

Стрелец

Зодията приключенец ,Стрелците, обича свободата, пътуванията и обувки, които крещят "майсторство". "Всичко, което е традиционно и се среща рядко, е обичано от Стрелците“, казва Мърфи. Естествените материали и комфортът са топ приоритет. 


AQUAZZURA, Pompom-embellished woven raffia slides, 1076лв


ISABEL MARANT, Erol knotted cotton sandals, 763лв


ATP ATELIER, Doris shearling and suede slides, 538лв

Козирог

"Козирозите просто процъфтяват в сферата на прагматизма, но определено обичат и лукса. Те не се придържат към тенденциите. Те обожават вечното." Тъй като вие сте и лидерите на зодиака, може би се обърнете към убийствен чифт боти, които ясно казват, че сте the boss. 


CHRISTIAN LOUBOUTIN, Kronobotte 85 leather knee boots, 2604лв
 

Khaite, The Knee-High zebra print boots, 4880лв

Paris Texas, croco-embossed boots, 1187лв

Водолей

Шантаво a la Хари Стайлс. Това препоръчва Мади в лицето на любимите ни Таби или сандал с огромна катарама. 


MARNI, Trek-sole leather Mary Jane shoes, 1387лв


JW ANDERSON, Embellished leather slippers, 1078лв

 

 

MAISON MARGIELA, Tabi split-toe cutout leather sandals, 1444лв

Риби

"Ето ги и мечтателите на зодиака. Всичко, което се чувства романтично, меко, дори малко детско, ги привлича", според Мърфи. Те не се страхуват от цвета, така че всичко ярко, сладко и шарено е идеалният избор. 

Versace Jeans Couture, baroque-pattern print ballerina shoes, 328лв

 

Aquazzura, Bow Tie ballerina shoes, 1291лв

 

Miu Miu, slingback ballerina pumps, 1320лв

More Fashion