Следва

Tik Tok Weekly: Astro Edition

Кенийският палат на Ноaми Кембъл е goals!

Хемингуей казва: "Ако някъде съм виждал магия, то това е в Африка." Наоми може да се съгласи.

All About Life преди 3 години

За Architectural Digest 50-годишният супермодел показа къщата си в Малинди, Кения. Знаете какво казват: "Когато нямаш съвършено сътворен и безкрайно луксозен дом в Източна Африка, потопи се в разкоша на снимки от такъв." Правим точно това с мечтание и възхита по това архитектурно бижу... 

Във видеото известният модел ни разхожда из луксозния имот, който, ако къщите можеха да се хвалят, щеше да се похвали с четирите басейна, разнообразие от текстури, native декорации и близост до Индийския океан. Виждаме това и още, тук: 

„Това е много успокояващо място. Не искате да използвате телефона, не искате телевизия. Искаш само да четеш и да бъдеш себе си. „Хубаво е да имаш само мълчание“, каза тя.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.