Следва

Tik Tok Weekly: Astro Edition

Кенийският палат на Ноaми Кембъл е goals!

Хемингуей казва: "Ако някъде съм виждал магия, то това е в Африка." Наоми може да се съгласи.

All About Life преди 2 години

За Architectural Digest 50-годишният супермодел показа къщата си в Малинди, Кения. Знаете какво казват: "Когато нямаш съвършено сътворен и безкрайно луксозен дом в Източна Африка, потопи се в разкоша на снимки от такъв." Правим точно това с мечтание и възхита по това архитектурно бижу... 

Във видеото известният модел ни разхожда из луксозния имот, който, ако къщите можеха да се хвалят, щеше да се похвали с четирите басейна, разнообразие от текстури, native декорации и близост до Индийския океан. Виждаме това и още, тук: 

„Това е много успокояващо място. Не искате да използвате телефона, не искате телевизия. Искаш само да четеш и да бъдеш себе си. „Хубаво е да имаш само мълчание“, каза тя.

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.