Следва

Tik Tok Weekly: Astro Edition

Кенийският палат на Ноaми Кембъл е goals!

Хемингуей казва: "Ако някъде съм виждал магия, то това е в Африка." Наоми може да се съгласи.

All About Life преди 3 години

За Architectural Digest 50-годишният супермодел показа къщата си в Малинди, Кения. Знаете какво казват: "Когато нямаш съвършено сътворен и безкрайно луксозен дом в Източна Африка, потопи се в разкоша на снимки от такъв." Правим точно това с мечтание и възхита по това архитектурно бижу... 

Във видеото известният модел ни разхожда из луксозния имот, който, ако къщите можеха да се хвалят, щеше да се похвали с четирите басейна, разнообразие от текстури, native декорации и близост до Индийския океан. Виждаме това и още, тук: 

„Това е много успокояващо място. Не искате да използвате телефона, не искате телевизия. Искаш само да четеш и да бъдеш себе си. „Хубаво е да имаш само мълчание“, каза тя.

More from View Sofia

24 SELF MADE: "Наполовина" на YANA, Гена и Григовор

All About Life преди 11 месеца

24 SELF MADE е поредица за любимите ни артисти. Заедно четем, още от миналия септември, докогато не ни свърши хубавото вино/кафе, за интересни и извънредно симпатични хора от града, които каним да се раходят по страниците ни, споделяйки искрено, честно, смешно, меланхолично, радостно или каквото е в момента настроението им, с техните думи, снимки, видеа, идеи, с тяхното изкуство и по техния начин, как изглежда, мисли и чувства един софиянец, Пролет 2023 edition. Here is part 6!  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.