Седмичен ХОРОСКОП - 19.04 - 25.04

Astro преди 2 години

Звездите тази седмица ще извадят всички ни от коловоза. В понеделник Слънцето и Меркурий се преместват в Телец. Трябва, независимо дали ни се иска, или не, да, оставим зад гърба си сезона на Овена, но няма страшно, луксът на Телеца ще успокои страстите! Може би промяната, от която се нуждаем, е да приемаме нещата с по-бавни темпове и когато Венера и Меркурий се срещнат с иновативния Уран, нещата със сигурност няма да са скучни. В петък Марс се премества в Рак и планетата за действието и активността ще се ръководи от емоциите, а не от интелекта. Да, възможни са конфликти, които дори ще доведат до сълзи, но истината е, че на всеки от нас е нужен катарзис...  

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!