Следва

Розовата сватбена одежда на Грейс Кели - неизвестна, но божествена

Най-модерните жени, скандинавките, и какво точно носят тази пролет

Пернил Тайсбек, Емили Синдлев, Жанет Мадсен и останалите топ-модерни мацки на Скандинавието демонстрират как се посрещат първите слънчеви лъчи 

 

All fashion преди 3 години

Модата на Копенхаген, Осло и Стокхолм отлично знае колко капризни са нещата между отделните сезони. Ето защо гардеробът на тамошните извънредно ефектни в модно отношение дами е идеален източник на вдъхновение за нас, момичетата от тукашните географски ширини. Пернил Тайсбек, Емили Синдлев, Янка Полиани и други прелестни скандинавки, в първите седмици на април все още подгряват със зимни хитове под формата на ефектни пухени якета. Докато пролетната щипка настроение постигат с ярки чанти, тай-дай и анималистични щампи.


Street Style вдъхновения: Седмицата на модата в Копенхаген


Street Style вдъхновения: Седмица на модата в Стокхолм


Флорални принтове

Носете цветни топове и костюми през този сезон, както го прави Тора Валдимарс. Модата от Копенхаген ги сдвоява с пачуърк дънки и черни ботуши. Тук можете да играете на контрасти и да разреждате флоралния принт с щипка гръндж.

Флората върху дрехите гарантирано осигурява пролет в душите. 


Reformation, Ariana floral print blouse, 375лв


ALEXACHUNG, After Hours floral-print crepe shirt, 499лв


Lee Mathews, darted floral gingham-print top, 980лв

Тай-багрилото се завръща

Да, тази тенденция отново е при нас. През пролетта на 2021 г. роклите с ярки петна отварят  нова свежа глава в романа на обличането ни. ще ви помогнат да разнообразите гардероба си. Вземете една от Annabelle Rosendahl, например, и я носете с неонови сандали.

Основното предупреждение: не се страхувайте да прекалявате с цвета! През пролетта можете и трябва да опитате дори най-необичайните комбинации.


HONORINE, Athena tie-dyed linen maxi dress, 705лв


MSGM, tie-dye print dress, 490лв


Marques'Almeida, tie-dye slip dress, 1180лв

Ярка чанта и една напълно бяла

Цялата тайна на идеалните тоалети на Тина Андреа е в добре поставени акценти. В допълнение към факта, че бялото е подходящо винаги и навсякъде, а също така изглежда много впечатляващо, то символизира и началото на нещо ново. А пролетта е най-доброто време за трансформация и обновяване. Ярката чанта е идеалното допълнение към вашата снежнобяла визия.

Какви цветове да изберем? Можете да последвате примера на Тина и да заложите на зелено, или да се вдъхновите от Ирина Шейк и да носите червена чанта, и двата случая работят. 


BOTTEGA VENETA, The Chain Cassette leather shoulder bag, 6263лв


BY FAR, Cush leather tote bag, 912лв


Studio Amelia, mini drawstring bag, 816лв

Цветни блейзъри

Говорейки за зелено, то печели сърцето на друга скандинавска много модерна жена - Дария Баранник. Като правило тя винаги избира спокойни тонове, но ярко зеленото сако Attico и розовите обувки Jimmy Choo изглеждат страхотно добре на фона на минималистичния й профил.

Подсказка: Най-модерните цветове този сезон са розовото (и всичките му нюанси) и зеленото.


THE ATTICO, Stretch-wool blazer, 2340лв


THE ANDAMANE, single-button boxy blazer, 910лв


Jacquemus, La veste d’homme oversized blazer, 2055лв

Потопете се в пачуърк до ушите

Съставени от различни парчета плат, пачуърк дрехите са силно потребни този сезон. Ако общата лудост за пачуърк започна с деним, сега звездите на уличния стил носят дори ризи с цветни вложки. Вземете пример от Емили Синдлев и го носете наведнъж. Представяме на вашето внимание гащеризон с пачуърк. Перфектен с цветно сабо или балеринки.


ANDERSSON BELL, Patchwork denim midi skirt, 570лв


SJYP, colour-block playsuit, 1084лв


Maison Flaneur, patchwork fringed cardigan, 390лв

Животински принт

Вече казахме, че животинските принтове са по-актуални отвсякога. Скандинавските модни диви се съгласяват с нас и носят сандали Amina Muaddi с леопардови детайли и ботуши от питон на марката Париж от Тексас. Жанет Мадсен отива по-далеч и предлага да облечем цял леопардов костюм тази пролет.


GANNI, leopard print bucket hat, 170лв


Manokhi, leopard-print two-piece skirt suit, 2100лв


PARIS TEXAS, Snake-effect leather knee-high boots, 1250лв

Подплатени якета

Рано е да скриете този хибрид в килера, заедно с останалите зимни дрехи. В особено студените дни пухените якета са истинско спасение за уморените от класическите палта. Янка Полиани носи черно пухено яке Prada през пролетта (Бела Хадид също е сред феновете му).


Aspesi, padded single-breasted blazer, 690лв


Nanushka, quilted puffer jacket, 1125лв


JIL SANDER, Down jacket, 2221лв

More All fashion