Следва

French Exit с Белослава Хинова

French Exit с Георги Горгоров

Красивият живот по френски с Esthederm Paris и Георги Горгоров 

Beauty News преди 2 години

Едно от най-очарователно-артистичните същества, с които споделяме пролетното си френско бягство, е Георги Горгоров. Познат на повечето от вас с екзотичното антично прозвище Горгон, той е зодия Козирог, модел от 15-годишна възраст, който обожава всичко, идентифициращо се с думата "Красота!". Роден е в България, последните две години живее в Лондон, където работи с модна агенция Revolt, има агент и в Берлин, т.е. Горгон  е истинско дете на света... До лятото е тук, в България, след което ще заживее в Испания с приятеля си, цигуларят Теодор. Снима видеа, пее и свири на укулеле, много обича хавайската култура, танцува модерен балет, хип хоп и к-поп. Идеалният ден за Георги е да се събуди рано, да бъде вкъщи с любимия, спокоен и небързащ за ангажименти. Неговият French Exit с Esthederm е олицетворение на релакса, насладата и любовта, вижте!  


French Exit: Красивият живот по френски, с любов и Esthederm Paris


"След толкова време затворен, имах спешна нужда от малко бягство към едно по-свободно място, място, където мога да тичам, да подскачам, да се чувствам красив и уверен, като начина, по който се чувствах, когато бях във Франция. Въпреки периода, който преживяваме в момента, който прави пътешествието до Франция физически невъзможно, поне мога ментално да отида там, знаейки, че мозъкът не съзнава разликата между визуализация и реалност. Така и стана. Докато използвах козметиката на Esthederm последните няколко седмици, имах достъп до това място всеки ден и, помагайки на кожата си, в същото време си докарвах точно тази нотка спокойствие и лекодушие, която ми бе нужна, за да започна или завърша деня си - сякаш отново съм в Париж."

"Като голям ентусиаст на тема грижа за кожата и човек, чиято работа е да бъде пред камерата, продавайки лицето си, винаги внимавам и се обучавам за това коя козметика работи с мен и коя срещу мен. Уверено мога да кажа, че с тази козметика сме си добри колеги, даже бихме пили кафе и хапнали кроасан извън работа някой път. Като човек, който разработва собствена компания за бюти продукти, съм приятно впечатлен от съставките на продуктите на френската марка. Енергизиращият им спрей създава хубава основа, върху която да нанеса хидратиращия гел (който е много лек) и да завърша с абсолютно задължителен слънцезащитен крем (дори и вкъщи, пак го използвам ежедневно). Комбинацията между спрея и гела работи толкова съвместно, колкото маската и крема за почистване на порите. Цялостното преживяване е луксозно и лесно, като да си в парижански влак, обикалящ красивите части на града, и въпреки че бих бил щастлив никой да нямаше нуждата от това да избяга, за да се почувства свободен, за моментите, в които изпитаме тази нужда, съм щастлив, че имаме нужните средства. Единствено ни трябва въображение."

Георги използва любимите и на нас продукти от гамата Osmoclean - Нежнен крем за почистване и Озаряващата маска с изглаждащ ефект - и Клетъчна вода и Клетъчен гел-крем Eau Cellulaire. Фин и истински, радост за разговор, работа и приключения, благодарим на Горгон за изкуството, обаянието и свободата.  

 

More Beauty News