Следва

Beauty trend: стъклена кожа & рошави вежди

French Exit с Ели Бинева

Красивото френско бягство на Ели Бинева и Esthederm Paris  

Beauty News преди 2 години

Тя е модел, но не това е причината да я харесваме толкова много. Ели е на 21, зодия Дева. Много стройна, с изящна походка, любопитни очи и безупречна кожа, тя е забележителен професионалист, лице на много топ-модни марки, последно на Off-White, но най-вече невероятно фин човек и естет. Преди седмица се прибра от ангажиментите си на модните седмици в Милано, Лондон и Париж, а ние веднага "й скочихме" с предложение за женски обяд, просто за да разведрим да се порадваме на пролетта и компанията й. От дума на дума винаги се стига до козметика и красота и, оказва се, с Ели си пасваме не само по вибрации и естетическа нагласа, но и по висоти в избора на продукти за красота, с няколко думи Редакцията на View Sofia и Ели Бинева обожаваме еднакво луксозните линии на Esthederm Paris - Osmoclean и Eau Cellulaire. Във връзка с магичния ни проект French Exit, публикуваме думите на Ели от първо лице плюс как реално изглежда вечерната й рутина - копринен топ, ред перли, маска - бягаме от традиционното и скачаме в артистичното.

"Знаете, аз съм бивш национален състезател по художествена гимнастика и настоящ модел на професионално ниво. Всеки спортист или човек, занимавал се със спорт, знае, че трудолюбието е ключът към успеха. Тежката ежедневна работа и стресът, на който сме подложени ние и кожата ни, водят до дълготрайни раздразнения и увреждания."

"Като модел се научих да променям навиците си към по-здравословни и по-продуктивни. Необходимото количество вода, правилният хранителен режим и пълноценният сън са само базата за една по-здрава, красива и сияйна кожа. Ето защо, бих искала да споделя с вас, нещо което съвсем на скоро се оказа моят нов лъч светлина."


 French Exit: Красивият живот по френски, с любов и Esthederm Paris


"Преди известно време докоснах прекрасните продукти на Esthederm Paris. Предполагам, че повечето от вас знаят, че ако искаме най-добре да разберем дали един даден продукт работи и реагира добре върху нашата кожа, то трябва да му дадем поне 30 дни пробен период. Със серията от Нежен крем за почистване на пори, Озаряваща маска с изглаждащ ефект, Клетъчната вода Eau Cellulaire и Клетъчният гел-крем Eau Cellulaire не се наложи толкова дълго чакане - само след два дни употреба те са главните виновници за сияйната ми кoжа. Изключително очарована съм от резултатите, с които преди бих се борила с месеци, докато сега това е въпрос на няколко седмици."

"Знам, че много от вас са минали, минават или пък тепърва им предстоят акне проблеми. Аз самата преминах през този период, но лечението и третирането на акне може да доведе до преизсушаване, дисбаланс на структурата, изтъняване и дори състаряване на кожата. Ето защо съм толкова впечатлена от тази серия. Esthederm възвърна плътността, еластичността и дори усмивката ми, при това за по-малко от месец. Тази прекрасна френска козметика е създадена с внимание, съхранена е в прекрасно сътворени и удобни за ползване луксозни тубички. Всичко това ме предразполага и пренася мисловно в столицата на любимата ми Франция, където самочувствието и увереността са престиж! Нямам търпение и вие да изпробвате продуктите на Esthederm и да ми разкажете за вашите преживявания.”

Merci Beaucoup!

More Beauty News