Следва

Някои великолепни находки в View Sofia Shop!

Пуснаха чанта-багета, кръстница е Кари Брадшоу

Michael Kors е умният мъж, постарал се да върне палавата искра в очите ни, като ни накара да си подарим по чанта, вдъхновена от култовата главна героиня в "Сексът и градът"

All fashion преди 2 години

Американският бранд, който чества 40-годишен юбилей - невероятно пищната колекция по повода, представена вчера в Ню Йорк, е във всичката си красота ТУК! - представи по-рано този месец нова чанта-багета, наречена Bradshaw. Разбира се, това е дословно фамилията на главната героиня в сериала "Сексът и градът", иконичното кино, от което и до днес ни боли, в хубавия смисъл на думата, от носталгия по 90-те. 


Sex and the City на 20: Най-доброто от най-добрите аутфити на Кари Брадшоу


Колекцията чанти Брадшоу е много богата на цветове - от жлъчно зелено до спокойно бежово и бяло. Характерни за модела са плетената кожа по капака, детайлът на дръжката с разпознаваемия монограм на Майкъл Корс и сребристата катарама, отново с името на бранда Michael Kors.

 


Купуваме по една по избор оттук срещу 325 евро. По-лаконичният вариант на Bradshow е с гладък капак, ние сякаш предпочитаме него, въпреки че не е така директно Кари-насочен. 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 7 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 8 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.