Пуснаха чанта-багета, кръстница е Кари Брадшоу

Пуснаха чанта-багета, кръстница е Кари Брадшоу

Michael Kors е умният мъж, постарал се да върне палавата искра в очите ни, като ни накара да си подарим по чанта, вдъхновена от култовата главна героиня в "Сексът и градът"

Американският бранд, който чества 40-годишен юбилей - невероятно пищната колекция по повода, представена вчера в Ню Йорк, е във всичката си красота ТУК! - представи по-рано този месец нова чанта-багета, наречена Bradshaw. Разбира се, това е дословно фамилията на главната героиня в сериала "Сексът и градът", иконичното кино, от което и до днес ни боли, в хубавия смисъл на думата, от носталгия по 90-те. 


Sex and the City на 20: Най-доброто от най-добрите аутфити на Кари Брадшоу


Колекцията чанти Брадшоу е много богата на цветове - от жлъчно зелено до спокойно бежово и бяло. Характерни за модела са плетената кожа по капака, детайлът на дръжката с разпознаваемия монограм на Майкъл Корс и сребристата катарама, отново с името на бранда Michael Kors.

 


Купуваме по една по избор оттук срещу 325 евро. По-лаконичният вариант на Bradshow е с гладък капак, ние сякаш предпочитаме него, въпреки че не е така директно Кари-насочен. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.