Следва

Някои великолепни находки в View Sofia Shop!

Пуснаха чанта-багета, кръстница е Кари Брадшоу

Michael Kors е умният мъж, постарал се да върне палавата искра в очите ни, като ни накара да си подарим по чанта, вдъхновена от култовата главна героиня в "Сексът и градът"

All fashion преди 2 години

Американският бранд, който чества 40-годишен юбилей - невероятно пищната колекция по повода, представена вчера в Ню Йорк, е във всичката си красота ТУК! - представи по-рано този месец нова чанта-багета, наречена Bradshaw. Разбира се, това е дословно фамилията на главната героиня в сериала "Сексът и градът", иконичното кино, от което и до днес ни боли, в хубавия смисъл на думата, от носталгия по 90-те. 


Sex and the City на 20: Най-доброто от най-добрите аутфити на Кари Брадшоу


Колекцията чанти Брадшоу е много богата на цветове - от жлъчно зелено до спокойно бежово и бяло. Характерни за модела са плетената кожа по капака, детайлът на дръжката с разпознаваемия монограм на Майкъл Корс и сребристата катарама, отново с името на бранда Michael Kors.

 


Купуваме по една по избор оттук срещу 325 евро. По-лаконичният вариант на Bradshow е с гладък капак, ние сякаш предпочитаме него, въпреки че не е така директно Кари-насочен. 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.