Следва

11 неща, които правим с косите си, а не трябва

Безтегловният фон дьо тен

DEAL OF THE DAY! 

Face преди 2 години

Скоро си казахме, че човек и добре да живее, му трябват чифт шантави очила, но за идното лято още повече ни трябват съвършени грим продукти. Японски грим продукти. Фон дьо тена го сменяме всеки сезон, защото искаме да е максимално синхронизиран с нуждите на кожата и сърцето ни, а сега те се нуждаят от Synchro Skin Radiant Lifting озаряващ фон дьо тен с лифтинг покритие, от единствения и неповторим бранд Shiseido. 

Вдъхновен от ukkiri - японски термин, използван за описване на хидратиран, здрав и сияещ тен - този безтегловен и с надграждаща покривност фон дьо тен изглежда и се усеща като втроа кожа. Той видимо повдига, усъвършенства и изглажда кожата така, че тя да сияе под всяка светлина. 

J-Beauty съвет как да ползваме SSRL: Разклащаме добре флакона преди употреба. За безпроблемно нанасяне работим с пръсти, за да се усети най-силно безтегловната "природа" на продукта. 

Предлага се в в добрите дрогерийни магазини в 10 нюанса, а за максимална свежест, издръжливост и красиво излъчване използваме своя Synchro Skin Radiant Lifting в комбинация а новия безцветен праймър на бранда - Synchro Skin Soft Blurring Primer. 

J-Beauty съвет как да ползваме SSSBP: Нанасяме с пръсти количество с размер на грахово зърно от центъра на лицето навън. 

More Face