Следва

11 филма с Глен Клоуз за гледане преди Оскарите

News Екстаз: Бургерът ми Vetements, суитчерът ми с прахови частици...

Истински важното от миналата седмица е ТУК, а относно тази:  

Events преди 2 години

Седмицата в Runways 

То не беше Gucci Resort, то не беше Balenciaga около света, то не беше Celine и Michael Kors... Апогей на високата мода, така наричаме последните седем дни.

Четири дни до Оскарите - как да гледаме?

Лесно като да обуеш чехли и да си изпукаш пуканки - церемонията ще се излъчва на живо в YouTube TV, водещи са семейство Чопра-Джонас, цената не е тънка, но чакаме Оскарите вече повече от година, така че плащаме 65 долара/месец и се ползваме от абонамента поне още 30 дни. 

Наоми е красива и еко в рекламна кампания

Pangaia е fair-trade бранд за дрехи. Новото лице на белия им анцуг е Наоми Кембъл, но дори по-интересното от това е, че щампата върху дрехите е направена от прахови частици, иначе замърсяващи въздуха.  

Фарел отвори хотел

Той отдавна се кани, но вече наистина можем да гостуваме в The Good Time Hotel, когато пътуваме, а дестинацията е Маями. На откриването се наслаждават Ким Кардашян, съпрузи Бекъм, Bad Bunny, Крис Рок и още лица на американския хайлайф. Имотът е с 266 стаи и обща площ 45 000 квадратни метра. Цената е почти скромна - 166 долара за вечер, така че, why not? 

Семейство Гучи не са доволни от House of Gucci

Правнукът на Гучо Гучи е много близо до продукцията, т.е. част от проекта е, което явно му играе лоша шега. Останалите членове на фамилията се притесняват, че във филма ще се покаже "твърде много" от наследството и личния живот на твореца, създал легендарния бранд. Което пък нас ни радва, защото няма сведения проектът да бъде напаснат по нечии изисквания или, не дай Боже, прекратен. 

Нездравословна храна с етикет Vetements

Нездравословно, ама ние обичаме хубави бургери, а облечени ли са във Vetements - прежалваме тотално стремежа за хубаво лятно тяло. Брандът лансира менюто преди дни и Инстаграм полудя...

Погребението на принц Филип

Церемонията се състоя в събота, снимки и подробности ТУК.

Григор Димитров с операция

Григор игра в Монте Карло, но през цялото време с ужасен зъбобол, заради което веднага след преждевременното отпадане от турнира тенесистът ни се подложи под денталния нож. Заради интервенцията Григор няма да играе на престоящия турнир в Барселона, но се надяваме скоро спокойно да може да се усмихва точно толкова, колкото на тази снимка от март, 2021. 

Любен Дилов-син няма да е вече по БТВ

Тъй като г-н Дилов е предложен за Министър на туризма от ГЕРБ, на която партия е член, БТВ прекратява участието му като жури във вечерното предаване "България търси талант" и лека-полека изтрива всички негови снимки от инстаграм профила на предаването. Ето и рядък кадър на Любен Дилов в предаването. 

Мис Свят се отказва от титлата си

Каролайн Джури е вече бивша Мис Свят 2021. Скандал, разгорил се в Шри Ланка преди седмици, а именно това, че тя насила е отнела короната на новата Мис Шри Ланка, защото е "разведена и няма право на титлата", е причината.

 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.