Следва

Истории от живота: Марго Хемингуей, красивата внучка с трагична съдба

Шията на слънцето ухае на So Scandal!

WIN IT! 

All About Life преди 2 години

Шията на слънцето ухае на So Scandal! Знаем това интуитивно - време e да празнуваме края на дъждовете и мрачното време с мисли за море, лято, смях, съблазън и най-шармантния аромат на Jean Paul Gaultier - 50 милилитра портокал, жасмин, тубероза и страст!  

За да бъде ваш, отбийте се в Инстаграм профила ни и тагнете в коментар под поста поне трима от хората, с които нямате търпение да отидете на плаж по токчета, да целунете по шията, да направите лятото So Scandalous… Победителя, чиято шия ще ухае на слънце, обяваваме в петък, 23 април 2021, защото и петъците са свобода, забава, скандал и лятна любов...

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 час

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 час

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.