Следва

Моркови, сладолед, спане без пижама и още от тайните зад тялото на Мерилин

Double Trouble: Хейли Бийбър в Лос Анджелис - така или иначе

Хубавите крака, и в кратки, и в дълги гащи личат   

Celebrities преди 2 години

Тази жена става все по-хубава, не си внушаваме. В този смисъл, ура за папараците, които я дебнат ден и нощ, от което им усилие получаваме щедри дози манекенска хубост, примесена с отлично чувство за стил и също така отлични финансови възможности.



На 24, Хейли Бийбър в епицентъра на славата, от която видимо се ползва с удоволствие. Мацката се облича прещедро, нямаме спомен да сме я засичали с еднакво ансамбълче два пъти, но няма лошо - все пак повечето големи модни марки вероятно стоварват колети с новите си колекции пред вратите на семейство Бийбър, с надеждата Хейли да разходи артикулите им навън.



Виждали сме супермодела всякак - и спортна - ТУК, и цялата в жълто - ТУК, и в 7days/7 outfits- ТУК, но вчера и онзи ден тя направо ни зашемети. Акцентът този път е върху деловото обличане, очевидно звездата е на път за среща в Лос Анджелис, остава да уточним в кой от двата наистина жестоки тоалета в крайна сметка й се е получило по-добре. 

Първо, Хейли избира карирано сако с овърсайз силует от Magda Butrym с цена около 2 500 лева и бежови, леко клош панталони от Musier Paris, сами по себе си доста по-бюджетни - дрехата на френския бранд струва точно 192 долара.

Приемаме гореописаното кат фон, защото в цялостния тоалет най-ярко блестят аксесоарите. В играта са вероятно най-разпознаваемите и най-желани обувки и чанта на сезона, респективно Amina Muaddi за високите обувки с катарама от кристали отпреди и Bottega Veneta обемен клъч от плетена кожа, и двете в синьо, което няма как да остави когото и да е безразличен. 

Без чепици от Амина Муади и без чанта/клъч от Ботега Венета в момента няма варианта да си представим нето една жива модна икона. Сред най-върлите фенове на Bottega Veneta е и  моделът Роузи Хънтингтън-Уайтли - тя прави от луксозния италиански бранд ансамбли от глава до пети. Истината е, че откакто Даниел Лий е начело на Ботега Венета, жените по света направо полудяхме по изисканите му, много модерни, луксозно изпълнени, великолепни дизайни (Четете още: Случаят Даниел Лий – вундеркиндът на Bottega Veneta). 

Относно звездния статус на Амина Муади - трамплин за нея се оказа успешната колаборация с Риана, за която беше споменато в края на 2019 година, след който момент брандът на Амина получи небивала популарност. Цената на чифт като този на Хейли е около 800 евро или 1600 лева. 

Във втория случай, пак от Лос Анджелис, Хейли Бийбър слага акцентът върху краката си (как се ражда такова нещо и, по-важното, как се поддържа) - дълги, стегнати, изящни. Прави го с тоалет, близък по стил и кройка до първия, но просто имаме къси шорти, вместо дълъг панталон в картинката.  

В Бевърли Хилс, вероятно отново за бизнес среща, Хейли слиза от колата си в свежа и ултра секси комбинация от тексас шорти и впечатляващо с цвета си издължено сако от бранда Kwaidan Editions. Сандалите и чантата са, разбира се, Bottega Veneta.

Въпреки че питането ни кое-е-по-по-най касае горните два аутфита на зведата (дайте гласа си в анкетата ни долу), използваме случая да обърнем внимание и на дрехите й от по-предния ден. Този път придружена от съпруга си, Хейли е в елегантна малка черна рокля и високи обувки с каишка. Толкова й е хубаво всичкото на тази жена, че се чудим, на пазар ли да се втурнем, към Лос Анджелис ли да забегнем или да си припомним за кой ли път с тъга в душите защо Джъстин ни беше Петъчната доза секс преди седмица. 

Анкета

С къси или дълги гащи?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 23 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 20 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.