Следва

Индикациите за скорошен развод личат на снимките от тържеството

Моркови, сладолед, спане без пижама и още от тайните зад тялото на Мерилин

Хем сладолед, хем хубав бюст

Health преди 2 години

Предстоящият биографичен филм на Netflix за Мерилин Монро е идеалното оправдание да научим повече за миналото на холивудската легенда извън нейния хиперсексуален образ, чийто символ е изящното й и сексапилно тяло. Малко след дебюта на големия екран в поредица от запомнящи се романтични комедии, Норма Джийн споделя ежедневните си навици - тренировки, хапване и трикчета за омайни телесни извивки. Следват...

"Честно казано, никога не съм смятала фигурата си за уникална, доскоро въобще рядко мислех за нея“, разказва тя за списание през 1952-ра с класическа нотка самоирония, добавяйки, че "не се интересува от спорт и движение, особено на открито." Непринудеността, която ни кара да се питаме "ама как така има такова тяло?!" се допълва от тотално нежелание да е добър тенесист, плувец или голф играч. "Никога не съм се занимавала с упражнения и тренировки. Сега отделям поне 10 минути на ден за лека физическа дейност всяка сутрин. Разработих свои собствени упражнения за мускулите, искам да се поддържам в добра форма и тонус и знам, че движението всъщност е добро за мен, обичам да чувствам как се активират правилните мускули, докато тренирам."

"Какви са упражненията?" е следващият въпрос. Отговорът: "След сутрешната бюти рутина лягам на пода до леглото и започвам първото упражнение. То е просто упражнения за укрепване на бюста, което включва вдигане на петкилограмови тежести с протегнатата ръка до най-далечната точка директно над главата. Правя 15 серии, без да бързам. Повтарям упражнението още 15 пъти и с две ръце. След това, държайки ръцете си под ъгъл от 45 градуса от пода, движа тежестта в кръг, докато се уморя. Не броя, както обикновено правят хората, не бих могла да издържа, ако трябва да действам според чужди правила."

А относно диетата: "Често чувам, че хранителните ми навици са доста странни, но аз не мисля така. Преди да взема сутрешния си душ, затоплям чаша мляко на печка, която държа в стаята си. Докато е още горещо, добавям две сурови яйца към млякото, разбивам ги с вилица и го пия, докато се обличам и оправям за деня. Освен това приемам една мултивитаминна таблетка. Съмнявам се, че някой лекар би могъл да препоръча по-питателна закуска за натоварено работещо момиче, което винаги бърза". 

А за вечеря? "Всяка вечер отивам на пазар и купувам пържола, агнешки котлети или черен дроб, които пека в електрическата фурна в стаята си. Обикновено допълвам пърженото месо със сурови моркови, четири или пет, не повече. Това е всичко. Аз съм наполовина заек: никога не ми омръзват морковите... Мисля, че е добре да не се яде много през деня, аз имам по-добър навик: когато се върна у дома от уроци по актьорско майсторство, отивам в кафене "Уил Райт" и хапвам сладолед и топъл хляб."

"По природа съм спокоен и неприпрян човек, правя всичко плавно и вяло. Мразя бързането и напрегнатата атмосфера. Сутрин е почти невъзможно просто да скоча от леглото изведнъж. Неделя е единственият ми свободен ден и понякога се събуждам цели два часа, наслаждавайки се на всеки последен съновен момент. В зависимост от моята активност, спя между пет и десет часа всяка вечер. На много широко единично легло, завивам се само с една тежка завивка, както през лятото, така и през зимата. Никога не съм спала с пижама или нощница, те ми пречат. " Очевидно Марилин спи само по Chanel # 5.

 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.