Следва

Петъчна доза секс: 10х10 under 23

ЧРД, Принц Луи Кеймбриджски, сладурче такова!

Днес най-малкото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж навършва три години

Celebrities преди 2 години

В чест на милия повод вадим снимки на сладкото хлапе от последната пандемична година, която засегна и кралското, както всяко друго семейство на планетата.  


Принц Луи 2020г.

Изминалата година се оказа необичайна и за най-младия наследник на принц Уилям и Кейт Мидълтън и причината е карантината. Малкият Луи, заедно с родителите си, принц Джордж и принцеса Шарлот, прекара по-голямата част от 2020-та далеч от Лондон - семейството се самоизолира в провинциалното имение Анмър Хол в Норфолк, където най-малкото дете на херцозите с удоволствие палува на воля сред природата, тествайки новите кулинарни умения на майка си. 


Royal Debut: Принц Луи на балкона на Двореца


Поради необикновената ситуация в Обединеното кралство, феновете на краската чета извънредно рядко успяваха да се зарадват на принц Луи публично. Вместо това, мама Кейт и татко Уилям продължиха да радват от дистанция поклонниците с трогателни фотоси в социалните мрежи, като посетиха и няколко мероприятия в компанията на младши. 


Кейт Мидълтън с принц Луи и принцеса Шарлот, 11 декември 2020 

Първата снимка на принц Луи, публикувана след оттеглянето на семейството в провинцията, бе съвместна фотография с принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Уилям на 21 юни 2020 г.- на рождения ден на херцога на Кеймбридж. Феновете изпаднаха във възторг от сладкия кадър, побързвайки да отбележат колко хармонично изглеждат строени един до друг всичките. "Тази снимка е просто прекрасна", "Това е трогващо - принц Уилям с децата", "Много сте сладки заедно" и пр. 

Същия ден в Instagram-акаунта на херцозите на Кеймбридж се появи още една снимка, на която се вижда как принц Уилям си играе с децата на тревата - последва нов, оправдан възторг - всеки иска такъв татко и всеки иска такива деца. За съпруг - нещата са очевидни, че всички искат такъв. 


Принц Уилям с децата, 21 юни 2020 

Следващото фото бе публикувано в социалните мрежи през септември. Поводът - срещата на фамилията с британския тв-водещ, режисьор и природозащитник сър Дейвид Атънбъро, чийто нов филм "Животът на нашата планета" бе представен през 2020 година. 

Малко след това, на 3 октомври, Кеймбридж публикуваха видео, в което принцовете Джордж и Луи и сестра им, принцеса Шарлот, задават въпроси на тв-водещия - публиката е в захлас, като особено внимание заслужава най-малкият Луи, който пита Атънбъро кои са любимите му животни. "Принц Луи изглежда много зрял и интелигентен", "Принцът е самата прелест", гласят част от коментарите под поста. 

В Коледния месец, на 11 декември, в мрежата се появиха снимки, на които се вижда семейството, докато е на посещение на благотворителното представление Pantoland в театър  London Palladium, посветено на изнурителния труд на лекарите, борещи се с пандемията от COVID-19 - мероприятието се оказа първото официално за семейството в пълен състав. Британските поданици отбелязаха, че принц Луи изглежда много щастлив и уверен на червения килим и се наслаждава на вниманието на публиката, макар и лекичко смутен. 


Принц Луи, принцеса Шарлот и принц Джордж, 11 декември 2020 

Вече на 17 декември, в Instagram грейна традиционната Коледна картичка - фамилията позира в двора на Анмър Хол, а принц Луи се смее и очевидно е супер щастлив. Феновете незабавно забелязаха неформалната стилистика на снимките, преди да изсипят хиляди думи на възторг от наследниците на принц Уилям и Кейт Мидълтън. 

На 9 април Обединеното Кралство потъна в траур след смъртта на принц Филип. За да почетат паметта на Единбургския херцог, членовете на британското кралско семейство споделиха трогателни снимки в социалните мрежи, същото направиха и херцозите на Кеймбридж. В Instagram акаунта им бяха публикувани серия фотографии, на една от които кралица Елизабет и съпругът й позират заедно с правнуците си, сред които и новороденият Луи. Кадърът, направен през 2018 година от Кейт Мидълтън, се прие изключително радушно от всички, докоснали се до трогателния момент. 

Днес принц Луи отбелязва третия си рожден ден - трудна работа за празнуване, като се имат предвид продължаващото объркване около Ковид и траура за Принц Филип. Макар че надали ще има пищно тържество с много гости, поклонниците на семейството са сигурни, че мама и татко ще измислят приятно, макар и интимно тържество за празника на сладурчето. Междувременно, именно днес, по повод ЧРД, херцозите на Кеймбридж споделиха със света най-новата снимка на принца, направена именно в чест на рождения му ден. Да е честит!

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.