Най-хубавият план за Великден...

Най-хубавият план за Великден...

Семейна идилия, красива и топла  

Една от колегите в Редакцията е Дева, заради което винаги възлагаме на нея организационната част от проектите, но и други много сериозни неща като хубавите почивки. Тя излезе с най-хубавия, полезен и уреден план за идните празнични почивни дни, който излагаме и на вас, защото View Sofia сме колкото несравними в работна среда, толкова и в разкошните луксозни бягства. 

Празнуваме светлия Великден на фона на райски пейзаж, с кристален въздух, СПА, чиста и майсторски приготвена храна, много разходки и всички хубаво-традиционни моменти на празника. Приемаме, че сме принцеси, а дворецът ни е RIU Pravets Resort

Планът, който позволяваме да откраднете и после да пием коктейл заедно край басейна, е да пътуваме четвъртък вечер, всички семейно, защото е страшно чаровно и магическо, да си направим плейлист и нещо сладко за хапване. Пристигаме в Правец, когато всичко е тихо, а леко студеният планински въздух освежава моментално. В следващите три-четири дни, когато температурите ще са над 20 градуса, ще караме колела, ще бъбрим на терасата, наслаждавайки се на панорамната гледка към планината, децата ще са ангажирани с анимация и други весели занимания по площадките, из зеления лабиринт или на готината шах поляна, която никога не доскучава. Ще минем през басейна, термалните зони, веднъж-два-три пъти на масаж. Менюто на майстор готвачите от RIU Pravets е традиционно българско - хубави зеленчуци и месо, изтънчено вино и, естествено, задължителните пресни боядисани яйца и комашни козунаци, разтапящи се в устата на конци. 

Задължително посещаваме близкия манастир Св. Теодор Тирон, разположен в Етрополския дял на Стара Планина, за момент духовно бягство, тишина, природна и културна красота.

Резервираме няколко Великденски дни в RIU Pravets Golf & SPA Resort ТУК, телефонът за връзка е 02 902 4103, вълшебната локация - Гр. Правец, кв. Езерото 8. Среща там, с жадни за зелено очи! 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.