Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 26.04 - 02.05

We love: испанското кралско семейство в пълен блясък

Крал Фелипе и кралица Летисия, придружени от двете си чудно сладки дъщери, се появиха на церемония по повод пускането на подводницата „Isaac Peral“ в Картахена.

 

Celebrities преди 2 години

48-годишната представителка на испанското кралско семейство е много елегантна в своя женствен ансамбъл от рокля в сиво с кройка "прегърни ме", разкроена долна част, скъсен до над китката ръкав (същия прийом забелязахме и при червеното палто на Кейт Мидълтън вчера) и високи обувки, имитация на змийска кожа, марка Магрит. В кадрите се вижда и клъча от подобна кожа и с идентичен принт, който носи Летисия, допускаме, че е от същата испанска марка - като цяло кралицата предпочита да се облича от местни модни марки (Четете още: Искаме да сме тя: кралица Летисия в това розово). 

 

Принцеса Леонор, която през октомври ще навърши 16, е престолонаследничката - един ден именно тя ще е кралица на Испания, и е дори по-шармантна от майка си, в карирана рокля-сукман  от Zara, деликатно бяло палто и червени балеринки. 

Принцеса София, по-малката дъщеря на кралската двойка, е облечена в червена рокля с етикет от Sfera. Младите аристократки имат супер сладко и свежо присъствие, носят много приятна младежка енергия и с увереност се утвърждават като едни от най-любимите публични присъствия в Испания. Видимо е, че настигат по ръст майка си, но са далеч от исполинските пропорции на Негово Величество Краля. Женствени и нежни обаче, те са очевидни любимки на Фелипе и няма как да остане непочувствано, че семейството е стабилно, сплотено и обвързано със силна обич и уважение (Четете още: Еволюцията на Летисия Ортис за 16-те години с Филип VI). 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 9 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.