Оскари 2021 - Най-красивите рокли на вечерта и 10/10 за Мария Бакалова

Оскари 2021 - Най-красивите рокли на вечерта и 10/10 за Мария Бакалова

Дългоочакваните Оскари! 

 

Тази година, без капчица съмнение, Оскарите бяха български. С историческата номинация на Мария Бакалова и с божествената й поява в бяло, тази артистична и толкова престижна нощ - нощта на 93-ите Наргади Оскар, ще остане в сърцата ни завинаги.

Очакването, примесено с много надежда и много гордост, се нажежи изключително много,  първо защото тържеството беше отлагана няколко пъти. На второ място, отдавна вече ужасно ни липсват истинските червени килими (признаваме си, интересуват ни не по-малко от процеса на обявяване на победителите). Първите, които се появиха на наистина истинския червен килим в сакралната вечер снощи, бяха Глен Клоуз в Armani Privé (между другото, Глен е рекордьорът сред актрисите с най-голям брой номинации за Оскар без победа), Мария Бакалова в Louis Vuitton, и режисьорката на филма "Обещаваща млада жена" Емиралд Фенъл в Gucci.


Оскари 2021: Мария Бакалова и всички останали номинирани


От видяното най-добро като мода снощи, става мигновено ясно, че звездите също усещат болезнено липсата на терен за стилова изява - всички те са очевидно зажаднели за бляскава публична поява по имиджов повод. Кери Мълиган е идеалната илюстрация на това въжделение - прекрасната актриса буквално блести на червения килим в тържествена и огромна рокля в злато на Valentino. Аманда Сейфрид в Armani Privé вади деколте, което ще се помни дълго, а Andra Day е много смела в Vera Wang. Целият този ултра блясък не попречи на режисьорката, която си тръгна със статуетката за Най-добър режисьор - Клои Джао да се появи на Оскарите с...  бели маратонки, но защо пък не?

Всички наградени снощи са тук , а най-красивите тоалети следват: 


Аманда Сейфрид в Armani Privé


Зендея във Valentino

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.