Следва

Уличният стил на звездите: Мама Меган с коремчето и Арчи

Men's Exhibit: Най-добре облечени мъже на Оскари 2021

Алфа-мъжкарите на Холивуд привнесоха дух на бохемство на червения килим на Оскарите снощи 

Celebrities преди 2 години

Нито един скучен смокинг - ура! Наред с прекрасно соанираните дами, които разглеждаме тук, най-добре облечените господа сред холивудката А-листа тази година са видимо решени да надградят костюмите си за тържествената вечер така, че да усетим секс, модерност, лека, но хитра дистанция и горещо намигване. 

Моден Оскар на Оскарите за появата си снощи заслужава Лесли Одом младши в златен костюм Brioni, изработен от жакардова тъкан с резбовано истинско 24-каратово злато (лукс ли каза някой?). Колман Доминго внушава подобна енергия в яркорозов костюм на Версаче - цветът почти тревожи, но рационализираната форма и изисканите златни бижута и детайли правят избора не плашещ, а някак фламингово подкупващ. 


Лесли Одом Младши

Извън златно-розовото пуйчене, за което не възразяваме, нека има цвят!, по-обраните, макар и също толкова луксозни избори са не по-лоши. Даниел Калуя например носи черен костюм Bottega Veneta, допълнен с луксозно колие на Cartier от диаманти с размер на перли. Лакит Стейнфийлд, в Saint Laurent, е чудна препратка към 70-те с гащеризона си с извънгабаритна бяла яка, гарниран с едри детайли. Като цяло миналата вечер (пък и в сезона на наградите като цяло) видяхме мъжките звезди да се заиграват смело с традиционните кодове на червения килим. Радостно е, че го направиха.


Оскари 2021 - Най-красивите рокли на вечерта и 10/10 за Мария Бакалова


Следват 11-те най-добре облечени мъже на Оскарите тази година.


Лакит Стенфийлд в Saint Laurent


Лесли Одом Младши в костюм Brioni и пръстен Cartier


Стивън Юн в Gucci


Колман Доминго в Versace


Даниел Калуя в Bottega Veneta


Трент Резнър в Saint Laurent


Риз Ахмед в Prada


Саша Барън Коен в Ralph Lauren


Петъчна доза секс: Саша Барън Коен



Джон Батист в Dior


Чарлз Д. Кинг в Frere


Лил Рел Хауъри в Zegna

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 20 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.