Следва

Оh, God! Брад Пит и кокчето му на Оскари 2021

Уличният стил на звездите: Мама Меган с коремчето и Арчи

Меган Маркъл е в последните месеци на бременността си и, макар че ги кара максимално уединена, папарците дебнат 

 

Celebrities преди 2 години

39-годишната херцогиня бе фотографирана с малкия Арчи в Калифорния, само ден след като татко Хари се върна в Щатите след погребението на принц Филип.

Облечена в лежерна комбинация от дънки, яке на бранда Cuyana и чехли с подписа на Valentino, щастливата бъдеща мама носи на ръце сина си Арчи, който идния месец ще навърши 2 години. Виждаме усмихнати очи над плътна маска, небрежна, добре гледана коса и съвсем обикновен, непукистки стил на една очакваща рожба млада жена.  

Очаква се през лятото Меган да роди второто си дете, за което знаем, че ще е момиче. Радостната новина за предстоящото попълнение в семейството, припомняме, беше обявена около половин година след като бившата звезда от „Suits“ сподели, че е приживяла спонтанен аборт през август 2020 г. „Да изгубиш дете е равносилно на безкрайна тъга. Тъга, изпитана от мнозина, но тъга, която малцина съпреживяват", написа в трогателен пост по повод загубата Меган. 

Хари и Меган напуснаха кралското семейство и Великобритания миналата година и заживяха самостоятелно и независимо в САЩ (Четете още: Най-шокиращите моменти от Интервюто на Хари и Меган с Опра: тя е мислила за самоубийство, а той е "много наранен"). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.