Следва

Libre - свобода и любов в в един парфюм

Foreo Bear или как спортува лицето ни

Work out, baby

Face преди 2 години

Всеки ден тренираме. Дума да не става за cheat-days. Режимът ни включва упражнения за как да се усмихваме с младо и гладко лице, как да се събуждаме не-подпухнали, как да произвеждаме (кожата ни всъщност) колаген на максимални нива и още подобни лицеви практики, с които крайният резултат е Красота... Фитнесът е у дома, серията - за около 2 минути, уредът - един, но не просто един, а единствен и неповторим. Прилича на меченце... 

Foreo Bear e фитнес инструктурът на кожата ни, с която, предполагаме, дори имат афера... Мислим така, защото тя е така щастлива, във форма и млада с него. По-реалистично казано - той е най-новото иновативно устройство от шведския козметичен бранд Foreo, вече правещо компания на другите велики Foreo бюти изобретения - Luna и UFO - налични на българския пазар. Bear е смарт устройство с микроток и анти-ейдж ефект; действащо като интензивна тренировка - стяга и опъва кожата, придава ѝ по-младежки вид и подчертава контурите на лицето. Той използва напреднала микротокова технология и T-Sonic™ пулсации, за да тренира и стимулира над 65-те мускула на лицето и шията. Стимулиращите микротокове тонизират кожата, докато T-Sonic™ пулсациите, запазена марка на Foreo, отпускат точките на напрежение на лицевите мускули, изглаждайки фините линии и бръчици. Bear разполага и с патентована анти-шокова система (Anti-Shock System™), която го прави най-сигурното устройство с микроток в света. 

Казваме си всичко, което има да се каже, за новата креация на Foreo, понеже винаги скланяме глава и сваляме шапка пред хората и брандовете, влагащи време, изследване, настроение, грижа, иновативност и смелост с цел ние да се чувстваме най-прелестно във външния вид и кожата си. 

Какво е микротокът и защо е най-добрият приятел на колагена?

Микротоковите анти-ейдж процедури, които Bear предлага, в същността си представляват "нехирургичен лифтинг на лицето“. Микротокът е естествена алтернатива на ботокса и филърите и обещава по-млада, гладка и стегната кожа. Накратко, микротокът (ток с много ниско напрежение) стимулира производството на АТФ (аденозин трифосфат), което от своя страна насърчава синтеза на структурни протеини като еластин и колаген. Колко и защо е МНОГО важен колагенът четем ТУК.

Подобно на тренировка за лице, BEAR действа чрез двете си микротокови сфери, които насочват енергия директно към кожата и раздвижват мускулите. Всеки човек има общо 43 мускула на лицето и 26 на шията, които с времето губят своя тонус, но благодарение на микротоковата технология, ги тренираме хубаво и имаме най-изваяно лице.

Какво са пулсациите на T-Sonic™?

"T“ в T-Sonic™ е съкращение от трансдермално - наречени са така, защото пулсациите, предизвикани от Bear, преминават през външните слоеве на кожата. Когато са насочени към зони, предразположени към поява на бръчки, T-Sonic™ пулсациите помагат за отпускане на точките на напрежение на лицевите мускули и за изглаждане фините линии и бръчки. Те също така подобряват притока на кръв, намаляват подпухналостта и тъмните кръгове и подобряват усвояването на всякакви козметични продукти, оставяйки кожата младежки бляскава.

Безопасно ли е с микротока? И боли ли?

Анти-шокова система на Bear използва интелигентни сензори за сканиране и измерване на устойчивостта на кожата на електричество със скорост 100x в секунда. След това автоматично настройва микротока (само за 0,002 секунди), за да подхожда най-добре на кожата ни. В резултат на това анти-шоковата система на Foreo елиминира всякакъв шанс за дискомфорт. С три думи: всичко е точно! 

Още няколко важни неща:

- Колко често "тренираме" с Mечето? Терапията е достатъчно безопасна и нежна, за да я правим сутрин или вечер всеки ден. Специалистите от Foreo препоръчват да се глезим с него веднъж на 24 часа за минимум 2-минутна процедура.
- Има ли области, които да избягваме? В централната част на шията се намира щитовидната жлеза и преминаването на устройството през тази област може да я свръхстимулира, което не е препоръчително.
- Може ли да се използва серум с устройството? Дори е препоръчително! Серум на водна основа, предназначен за употреба с микротокови устройства, за да направим ефекта от процедурата оптимален. Нашият любим за целта е FOREO SERUM SERUM SERUM (дълбоко хидратираща формула, която съдържа антиоксиданти, богати на сквален и хиалуронова киселина).
- А окей ли е за околоочната зона? Абсолютно да.
- Може ли да регулираме нивото на интензитета на микротока? Да, с натискане на универсалния бутон веднъж или чрез приложението Foreo For You - Eazy-peazy-lemon-squeezy!

Симпатично показно е това видео, а след него моментално се отправете ТУК, за да имате своя Foreo Bear или най-добрият треньор по младост възможно най-най скоро!

More Face