Следва

Златни Crocs на Оскарите? ДА!

Ваканцията на известните: Кортни Кардашян и Травис Баркър в Рая

Любов! 

Celebrities преди 2 години

Отбелязвайки 42-ия си рожден ден, Кортни Кардашян реши да си подари мини отпуск, "забирайки" сексапилния си, 45-годишен приятел Травис Баркър и отпрашвайки на романтично бягство в петзвездния хотел Amangiri в щата Юта.

Почивката, очевидно, надминава всички очаквания - самата Кортни директно я оприличи на Рай. В инстаграм тя сподели снимки, от които страстта направо се стича по екраните, а ние се чудим и маем красивия пейзаж ли да гледаме, в неговата бежова необятност, или друго. 

Напълно очевидно е, че Травис и Кортни са влюбени до полуда един в друг. Музикантът няколко пъти вече се обясни публично в любов на половинката си, като дори татуира името й върху плътта си за вечни времена. Можем да го отдадем на кармична връзка, но можем да отсъдим също и че нещата са такива предвид краткия срок на романса дотук - двойката е заедно от няколко месеца. 

И все пак, за сериозността на намеренията на влюбените говори и факта, че двамата взаимно се представиха на семействата си (Баркър има 15-годишна щерка Алабама, син Лендън, на 17, както и 21-годишна доведена дъщеря Атиана от бившата си супруга Шана Моклър, докато Кортни възпитава 11-годишния Мейсън, Пенелопа, на 8, и Рейн, на 6, деца от бившия й мъж Скот Дисик).

Според близък приятел на Травис, музикантът умее да глези и забавлява възлюбената си, правейки я неимоверно щастлива. 

"Той е много влюбен в нея. Постоянно й прави комплименти, извънредно внимателен е. Може да се каже, че е невероятно щастлив, че са заедно. Кортни също е щастлива и двамата се наслаждават на живота". Рай!

More from View Sofia

Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Love преди 1 година

Заради войната, трагедията и зверствата, които Путин причини в Украйна, преустановихме за известно време публикуването на материали в редовната ни и много любима рубрика Петъчна доза секс. Днес си позволяваме да обърнем отново поглед към прекрасните мъже, живеещи на този свят, особено конкретно този, който намираме все по-привлекателен, не защото е най-богатият в света, а защото от 24 февруари до днес се показа толерантен, свръхинтелигентен, рискуващ и изключително забавен, в рамките на мярата. Илон Мъск, за теб говорим! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.